آیا صلاحیت ارائه دهندگان خدمات مدیرت ثروت در ایجاد اعتماد در مشتریان ثروتمند موثر است؟
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: MEAE01_1248
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 712
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
چکیده
با توجه به گسترش بازارهای رقابتی، بهبود فرآیندهای خدمات مشتریان و ارائه خدمات منحصر به فرد برای بقای سازمان امری حیاتی است. توصیه نهایی همه رویکردهای جدید بازاریابی در بازارهای رقابتی، مبتنی بر جلب اعتماد مشتریان است . پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل مهم تاثیرگذار بر اعتماد شناختی مشتریان ثروتمند نسبت به ارائه دهندگان خدمات مدیریت ثروت انجام شده است . مدیریت ثروت عبارتست از کلیه خدمات مالی و غیر مالی که به افراد ثروتمند وخانوده هایشان ارائه می شود. این حوزه در برگیرنده طیف وسیعی از خدمات با کیفیت به مشتریان ثروتمند و نسل های آینده آنها می باشد . این مطالعه بر اساس پژوهش کومار روی و شیکهار و با استفاده از مقیاس سنجش اعتماد در حوزه خدمات مالی صورت گرفته است. جامعه آماری تحقیق را مشتریان ثروتمند با میزان سپرده بالای 2 میلیارد ریال در شعبه های بانک پاسارگاد شهر تهران تشکیل می دهند. در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای استفاده می شودو تعداد نمونه با استفاده از فرمول تعین حجم نمونه کوکران تعداد 200 بدست آمده است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها ازروش مدلسازی معادلات ساختاری استفاده گردیده است و در نهایت آزمون فرضیات نشان داد که به ترتیب عامل توانایی بیشترین تاثیر را بر اعتماد شناختی مشتریان ثروتمند داشته و پس از آن عوامل تخصص و سازگاری در رتبه های بعد قرارگرفتند.کلیدواژه ها
اعتماد، اعتماد شناختی، بانکداری اختصاصی، صلاحیت، مدیریت ثروتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.