اثر بخشی نرم افزار اموزشی زبان بر پیشرفت تحصیلی دانش اموزان دوره متوسطه اول
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: MEAE01_0628
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 623
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه
کارشناسی ارشد بالینی تنکابن
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی ساری
چکیده
زمینه و هدف:به کارگیری نرم افزار اموزشی در محیط های یادگیری راه مناسب و لازم برای کشف و دسترسی به متابع اطلاعاتی در جهت اماده سازی فراگیرندگان برای زندگی اینده است.این پژوهش با هدف اثر بخشی استفاده از نرم افزارآموزش زبان بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر مقطع متوسطه اول شهرستان بابلسر بوده است. روش: تحقیق از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش شبه آزمایشی بود. جامعه آماری متشکل از کلیه دانش آموزان پسر متوسطه اول در شهرستان بابلسر(55 کلاس، 1316نفر) بوده که از میان آنان دو کلاس(30نفر) با روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. در گروه آزمایش، از آموزش نرم افزاری به مدت دو ماه و در گروه کنترل ، از آموزش معمول کلاسی استفاده شده است. قبل و بعد از به کارگیری نرم افزار آموزشی(سی جلسه، هر جلسه چهل دقیقه) آزمون پیشرفت تحصیلی محقق ساخته با پایایی مناسب(الفای کرانباخ0/87) به منظور ارزیابی اجرا شد. داده های به دست آمده مورد آزمون تحلیل کوواریانس قرار گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که استفاده از نرم افزار آموزشی زبان موجب افزایش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در سطح معناداری (p< 0/01) می شود. نتیجه گیری: با توجه به تفاوت معنی دار بین آزمون ها می توان از نرم افزار آموزشی زبان به عنوان یک روش برای افزایش پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان دوره متوسطه اول استفاده کرد.کلیدواژه ها
نرم افزار اموزشی زبان پیشرفت تحصیلی دانش اموزان دوره متوسطه اولمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.