ارائه الگوی ساختاری سرمایه فکری براساس یادگیری سازمانی در دانشگاه شهید بهشتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: MEAE01_0445
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی
چکیده
هدف اساسی پژوهش حاضر ارائه الگوی ساختاری یادگیری سازمانی و سرمایه فکری در دانشگاه شهید بهشتی است.جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان دانشگاه شهید بهشتی با مدرک دیپلم و بالاتر از آن تشکیل می دهد. با روش نمونه گیریتصادفی تعداد 291نفر از کارمندان بر اساس جدول حجم نمونه کرجسی و مورگان انتخاب شدند از بین این تعداد 277پرسشنامه تکمیل و تحلیل شد ابزار سنجش عبارتند از پرسش نامه های استاندارد یادگیری سازمانی واتکینز و مارزیک (2002) و پرسشنامه استاندارد سرمایه فکری بنتیس(1997) میزان پایایی برای پرسشنامه یادگیری سازمانی 0/94 و میزان پایایی پرسشنامه سرمایه فکری0/95 می باشد و روش پژوهش از نوع الگوی ساختاری تحلیل مسیر می باشد.نتیجه تحلیل مسیر بیانگر این است که رابطه معناداری بین ابعاد یادگیری سازمانی و سرمایه فکری برقرار است و بیشترین اثر مستقیم را می توان تحت عنوان اثر مستقیم یادگیری در سطح سازمانی در بعد یادگیری سازمانی بر سرمایه فکری عنوان نمود. و سرمایه انسانی به عنوان مهم ترین شاخص سرمایه فکری در این مدل شناخته می شود.کلیدواژه ها
الگوی ساختاری، یادگیری سازمانی، 1سرمایه فکری،9دانشگاه شهید بهشتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.