رابطه بین آمادگی در مدیریت بحران و سبک زندگی مردم در شهرستان تالش

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICONF02_179
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 553
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیت علی دوست

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری

چکیده

برنامه ریزی شرایط اضطراری مقوله ای بسیارمهم وپیچیده است. بحران توصیفکننده شرایطی است که در آن ریشههای پدیده میتواند مسائل و مشکلاتی مانند ساختارها و عملیاتهای مدیریت نامناسب و یا شکست در تطابق با یک تغییر باشد و نیز می تواند ناشی از سبک زندگی مردم باشد.محدوده جغرافیایی و مکانی پژوهش، شهرستان تالش و نوع پژوهش توصیفی تحلیلی و روش اجرا کتابخانه ای و میدانی است. ابزار -گردآوری داده ها در روش میدانی پرسشنامه ) 384 مورد( محقق ساخته است که روایی آن با استفاده ضریب الفای کرونباخ سنجش شده و تحلیل نیز با استفاده از نرم افزارهای SPSS و Excel صورت گرفته و جهت بررسی رابطه معناداری بین متغیرها نیز از روش پیرسون استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق را شهروندان شهرستان تالش تشکیل می دهد. هدف از این مقاله ارائه راهکارهایی در رابطه بابرنامه ریزی شرایط اضطراری اطمینان از آمادگی شهرستان تالش برای مواجهه با بلایا و همچنین کاهش خسارت در دو مقوله جانی و مالی می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت بحران، برنامه ریزی برای شرایط بحرانی، آمادگی مردم، سبک زندگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.