بررسی مسائل اخلاقی در مدیریت از منظر اقتصاد خرد
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF03_383
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 668
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، کارشناس امور دریایی بندر شهید رجایی
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، کارشناس امور دریایی بندر شهید رجایی
چکیده
تصمیمات و رفتارهای مدیران موجب تضاد در عملکرد اقتصادی و اجتماعی سازمان تحت مدیریت آن ها می شود. ایجاد توازن بین عملکرد اقتصادی و اجتماعی مدیران ضرورتی انکارناپذیر است. با توجه به رقابت فزاینده در تجارت جهانی، همیشه نمی توان به نفع فعالیت های اجتماعی، چشمان بر روی فعالیت های اقتصادی بست و از سوی دیگر همیشه نمی توان به نفع فعالیت های اقتصادی تصمیم گرفت. وجود تضاد در عملکرد اقتصادی و اجتماعی مدیران باعث بوجود آمدن مسائل اخلاقی عدیده ای گردیده است که گاه هم به قیمت نابودی مدیران تصمیم گیرنده و سازمان متبوعش انجامیده است. تئوری اقتصاد خرد دارای محتوای اخلاقی دقیق برای یافتن توازن مناسب یا اخلاقی بین عملکرد اقتصادی و اجتماعی مدیران و سازمان ها است. مقاله حاضر با برشمردن ویژگی های مسائل اخلاقی در مدیریت سازمان ها، ادعاهای اخلاقی نظریه تئوری اقتصاد خرد درباره رفاه اجتماعی و حل مسائل اخلاقی در مدیریت سازمان ها همراه با انتقادهای نظری به این تئوری را مورد بررسی قرار می دهد.کلیدواژه ها
مسائل اخلاقی، عملکرد اقتصادی، عملکرد اجتماعی، اقتصاد خردمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.