تدوین الگو های تیپ ساختار شکست کار پست و خطوط انتقال نیرو
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC04_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2009
نویسندگان
کارشناس ارشدکامپیوتر
مهندسین مشاور کهن آرمان پیشگامان
چکیده
دیرگاهی است که اهمیت دانش مدیریت پروژه و به کارگیری علمی آن برای انجام موفقیت آمیز پروژ ها در کشور شن اسایی و بر پیاده سازی آن تاکید می شود. شاید بتوان گفت تهیه برنامه زمان بندی، کنترل زمان و گزارش گیری پیشرفت پروژه شناخته شده ترین مبح ث این دانش گسترده در واحدهای اجرایی کشور ماست. ولی متاسفانه حتی این ابزارها نیز به درستی و با سهولت در پروژه ها استفاده نمی شود . پروژه های احداث پست و خطوط انتقال وجوه مشترک فراوانی دارند، به کارگیری دانش مدیریت پروژه در کنار تجربیات کسب شده در پروژه های مشابه می تواند موجب استفاده بهینه از منابع و صرفه جویی فراوان در هزینه و زمان و افزایش ارزش افزوده پروژه شود . در سال 82 شرکت توانیر برای گسترش روش های کنترل زمان و یکسان سازی گزارش دهی های شرکت های برق منطقه ای، پروژه تدوین الگوهای تیپ را به شرکت برق تهران واگذار کرد تا با همکاری کارشناسان سایر شرکت های برق منطقه ای نسبت به انجام آن اقدام نمایند. استفاده از این الگوهای تیپ به آزادسازی بخشی از توان نیروهای متخصص و تمرکز بهتر تلاش های ایشان برای هدایت و کنترل موثرتر پروژه منجر شد. مقاله حاضر بخشی از مفاهیم زیربنایی ، رویکرد های توافق شده برای تهیه الگوها و نتایج استفاده از این الگوها در گزارش گیری های پروژه، تهیه برنامه زما نبندی و کنترل کارآمد زمان را بازکاوی می کند.کلیدواژه ها
ساختار شکست پروژه، الگوهای تیپ، زمان بندیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.