جایگاه مدارس هوشمند در آموزش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و روانشناسی و آسیب های اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF01_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 796
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند
فرهنگی شاغل در آموزش و پرورش ناحیه 2، شهرستان های تهران
چکیده
حرکت جهانی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه برای تغییر ساختار آموزشی ، با دگرگونی جوامع از جوامع سنتی به جوامع دانایی محور و بهره گیری از شرایط نوین ارتباطی پدید آمده است . مسئولان کشور تغییر شرایط جهانی و نیاز به تغییر در نظامآموزشی کشور را به خوبی درک کرده اند ، و این امر بوضوح در اسناد مصوب آموزش و پرورش و سند چشم انداز به چشم می خورد .پرسنل آموزشی به خوبی آگاه اند که آنچه در جامعه دانایی محور ارزش محسوب می شود . تولید علم و دانش است . مدارس هوشمند را می توان فضایی آموزشی در نظر گرفت که تحقق جامعه ی دانایی محور را ،میسر خواهد ساخت . این مدارس از جمله نیازمندی های کلیدی جوامع دانش بنیان می باشند و رویکردهای توسعه ی مهارت های دانشی و کارآفرینی دانش آموزان را دنبالمی نمایند. در این مدارس ، فرایندهای یاددهی - یادگیری تقویت شده و محیط تعاملی یکپارچه برای ارتقای مهارت های کلیدیدانش آموزان با تکیه بر فعالیت های گروهی، در عصر دانایی محور فراهم می شود . لذا در این مقاله که صرفاً یک مقاله توصیفی- مروری است و با استفاده از اسناد و مدارک ، سایت ها و مجلات الکترونیکی موجود ، نگاهی به جایگاه مدارس هوشمند در آموزش خواهیم داشتکلیدواژه ها
مدارس هوشمند ، آموزش ، یادگیری، دانش آموزمحوریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.