طراحی سیستم ارزیابی و سنجش عملکرد فرآیندهای مدیریت پروژه در سازمان های پروژه محور ( مطالعه موردی)
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC04_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 6833
نویسندگان
دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران و سرپرست پایش و ا
دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران و سرپرست پایش و ا
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف و مدیر بخش
دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
چکیده
سنجش عملکرد مهمترین ابزار تضمین اجرای دقیق و بموقع استراتژی و رسیدن به خط مشی در یک سازمان می باشد. سازمان بدون استفاده از یک سیستم سنجش عملکرد که براساس استراتژی، عملکرد کلیه اجزاء سازمان را لحظه به لحظه تحت کنترل و نظارت دارد، نمی تواند استراتژی خود را محقق سازد و در راستای رسیدن به خط مشی خود حرکت کند. سیستم های سنجش عملکرد منجر به تعیین اهداف، نظارت و ارزیابی بازخوردها به منظور کسب اطمینان مدیریت از میزان اثربخشی روش های اجرایی 9001: 2000 به کار گرفته شده در راستای اهداف کلان می شوند. طبق استاندارد مدیریت کیفیت ISO سازمان باید روش های ، مناسبی را برای پایش و در موارد مقتضی برای سنجش فرآیندهای سیستم مدیریت کیفیت بکار گیرد. این روشها باید توانایی فرآیندها را در دستیابی به نتایج طرح ریزی شده اثبات نماید. سازمان باید ویژگی های محصول را به منظور تصدیق اینکه آیا الزامات محصول برآورده شده اند، پایش و اندازه گیری نماید، اثربخشی سیستم پایش و سنجش را اثبات نموده، به صورت مستمر آن را بهبود بخشند و نسبت به شناسایی مشکلات و رفع آنها اقدام نمایند. به منظور نیل به این هدف در واحد مدیریت کیفیت شرکتEIED که یک سازمان پروژه محور می باشد، تصمیم گرفته شد با الهام از مدل BSC 1 2 ( کارت امتیازی متوازن) به منظور ایجاد چارچوبی برای تعیین اهداف و برنامه ها سیستمی برای ارزیابی و سنجش عملکرد فرآیندهای مدیریت پروژه طراحی کند. با استفاده از این مدل خط مشی شرکت به چهار جنبه مالی، مشتری، فرآیندها و رشد و یادگیری طبفه بندی شده و اهداف استراتژیک مرتبط با هر جنبه تعریف شد. در ادامه، میزان تحقق خط مشی و میزان دستیابی به اهداف در سطح فرآیندهای مدیریت پروژه بطور مستمر پایش و سنجش شده و پس از انجام تحلیل های آماری، نقاط ضعف سازمان شناسایی شده و در نهایت پروژه ها و برنامه های بهبود جهت مرتفع نمودن نقاط ضعف سازمان تعریف می شود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.