بررسی نقش دریاچه برم الوان(استان کهگیلویهه بویراحمد) در پایداریسکونتگاهها ر ستایی پیرامون
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ASECONF01_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 542
نویسندگان
دانشجوی دکتری جغرافیا)آمایش کیفیت( دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
دانشجوی دکتری جغرافیا(آمایش کیفیت) دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
چکیده
ایران کشوری پهناور و دارای منابع آب محدود است. از دیر باز آب ارزش و اهمیت بالایی داشت و به عنوان سرمایه اقتصادی و ملی نقش اساسی در توسعه اقتصادی داشته است. شناخت توان زیست اقلیمی یا بیو کلیماتیک در مناطق مختلف می تواند به برنامه ریزی محیطی، برنامه ریزی اکوتوریسمی، توسعه مشاغل وپویایی اقتصاد کمک نماید. از طرف دیگر توزیع زمانی و مکانی بارش ها، و به تبع آن آبهای سطحی کشورطوری است که بخش عمده ای از منابع آب کشور از دسترس خارج می شود. درحالیکه فعالیت های انسانی از قبیل کشاورزی و صنعت در فصل های دیگر سال وابستگی شدیدی به منابع آب سطحی دارد، آبهای سطحی می توانند تاثیرات اقتصادی بر سکونتگاههای انسانی اطراف داشته باشند وبهره برداری از آبهای سطحی به عنوان منابع طبیعی در زمینه کشاورزی وصنعت، لازم و ضروری است. بنابراین نیاز است با برنامه ریزی اصولی واستفاده بهینه از این منابع روند توسعه اقتصادی را تسهیل کرد. در این پژوهش به بررسی اثرات دریاجه برم الوان در پایداری سکونتگاههای پیرامون پرداخته شد. ساختار تحقیق با رویکرد اقتصادی تحلیل شده و با بررسی 15 متغیر در قالب سه شاخص(افزایش درآمد، اشتغال، ارتقاء کیفیت زندگی) تأثیر دریاچه بر مؤلفه اقتصادی و پایداری سکونتگاههای روستایی مورد ارزیابی قرار گرفت. روش کار، میدانی( پرسشنامه ، مشاهده و..) وآنالیز آماری با ابزارهای SPSS و GIS جهت تحلیلرابطه علی بین متغیرها و بررسی شاخصهای آماری صورت گرفتکلیدواژه ها
سکونتگاه های روستایی، اقتصاد روستا، توسعه پایدار، دریاچه برم الوانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.