بررسی میزان تأثیر آینده نگری بر تقاضای بیمه عمرمورد مطالعه: بیمه مرکزی ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMNGCONF01_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 795
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حاجیه رجبی فرجاد

استادیار گروه مدیریت دانشگاه علوم انتظامی امین

نیلوفر میرسپاسی

استادیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

چکیده

هدف مقاله بررسی میزان تأثیر آینده نگری بر تقاضای بیمه عمر می باشد. روش تحقیق توصیفی،پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش شامل کارکنان بیمه مرکزی ایران می باشد که تعداد آنها مجموعاً 315 نفر می باشد. از طریق فرمول کوکران 222 نفر به عنوان نمونه انخاب شدند که روش نمونهگیری تصادفی ساده می باشد. ابزارگردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد که سنجش روایی پرسشنامهاز طریق بررسی محتوایی توسط خبرگان مورد تأیید قرار گرفته است. همچنین برای پایایی پرسشنامه ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شده است0/826 درصد میباشد و از آزمون ضریب همبستگی پیرسون نیز جهت محاسبه شدت یا میزان رابطه معنی داری بین مؤلفه ها و از آزمون رگرسیون جهت تاثیر مولفه ها بر تقاضای بیمه عمر بهره گرفته شده است همچنین جهت رتبه بندی مؤلفه های تحقیق از آزمون فریدمن استفاده شده است. دادههای بدست آمده از پرسشنامه، توسط نرم افزارSPSSپردازش شده است.نتایج تحقیق حاکی از آن است که مؤلفه های آینده نگری، خردورزی با تقاضای بیمه عمر رابطه مستقیم و مثبتی وجود دارد . به عبارت دیگر وجود آینده نگری، خردورزی منجر به افزایش تقاضای بیمهعمرمی شود. تقدیرگرایی با تقاضای بیمه عمردر سطح آلفای0/05 معنی دار نیست.

کلیدواژه ها

آینده نگری، تقدیرگرایی، خردورزی، تقاضای بیمه عمر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.