بررسی تأثیر فناوری اطلاعات بر پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیکی در بانک های کربلا

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: DSCONF01_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 494
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد لگزیان

دانشیار دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد

رواء جمیل

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه فردوسی مشهد

احسان القریشی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

از فناوری اطلاعات می توان به عنوان بزگترین فناوری در طول تاریخ یاد کرد که توانسته بین رشته های مختلف علوم، ارتباط برقرار کند. این فناوری با بکارگیری تمام علوم توانسته است اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران، صنعتگران، بازرگانان و همچنین قشرهای مختلف جامعه را در کمترین زمان و بهترین وجه فراهم کند به طوری که می توان ادعا کرد امروزه فناوری اطلاعات، مرزهای کشورهای مختلف را در هم نوردیده و ملت ها را در یک جامعه جهانی گردهم آورده است. لذا هدف این مطالعه بررسی تأثیر فناوری اطلاعات بر پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیکی در بانک های کربلا است. پژوهش حاضر، از نظر هدف، کاربردی و از حیث جمع آوری داده ها از نوع توصیفی پیمایشی است. داده های تحقیق از طریق پرسشنامه جمع آوری شده است. جامعه آماری این تحقیق 960 کارمند شعب بانک های دولتی شهر کربلای کشور عراق می باشند. جهت تعیین حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان اندازه ی نمونه ی آماری 284 نفر تعیین گردید. از آنجا که تعمیم پذیری نمونه به جامعه حائز اهمیت بود. در پژوهش از نمونه گیری احتمالی استفاده شد. روایی محتوایی از طریق نظر خبرگان و روایی سازه با استفاده از تحلیل عاملی تأییدی مورد بررسی قرار گرفت. ضریب آلفای کرونباخ بزرگتر از 0/7 برای سازه های مختلف پرسشنامه، پایایی آن را مورد تأیید قرار داد. از آزمون T تک نمونه ای برای آزمون فرضیه ها استفاده شد. نتایج پژوهش حاکی از این بود که بانک های کربلا از حیث تمامی ابعاد فناوری اطلاعات آمادگی لازم جهت پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری به صورت الکترونیکی را دارند.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، مدیریت ارتباط با مشتری به صورت الکترونیکی، تعداد کانال های ارتباطی، مقیاس پذیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.