بررسی نقش شبکه های اجتماعی مجازی بر هویت فرهنگی دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر اصفهان از دیدگاه دبیران شهر اصفهان(دوره دوم متوسطه)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF01_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1390
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گرایش برنامه ریزی آموزشی
دانشیار و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، استاد راهنما
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش شبکه های اجتماعی مجازی بر هویت فرهنگی دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر اصفهان از دیدگاهدبیران دوره دوم متوسطه نواحی شش گانه شهر اصفهان بود. روش این پژوهش توصیفی- پیمایشی و جامعه آماری آن دبیران دوره دوم متوسطه نواحی شش گانه شهر اصفهان در سال تحصیلی 94-93 به تعداد 1945 نفر بود. روش نمونه گیری طبقه ای و تصادفی ساده و با استفاده از فرمول کوکران 321 نفر به عنوان نمونه انتخاب و به منظور جمع آوری داده های پژوهش در بین آنان، پرسش نامه محقق ساخته ایشامل 30 سؤال در 5 بعد (آداب و رسوم، ارزش ها و باورهای دینی، هنرهای ملی و بومی، زبان و گویش، میراث فرهنگی) توزیع شد. پایاییپرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ 0/91 به دست آمد. نتایج به دست آمده با استفاده از t تک متغیره، آزمون فریدمن و تحلیل واریانس چند راهه در نرم افزار SPSS-19- تحلیل شد. یافته های نشان داد که در میان همه عوامل بیشترین میانگین مربوط به آداب و رسوم و کمترین میانگین مربوط به میراث فرهنگی بوده است. نتایج حاصل بین مجموعه رتبه های پنج گانه نقش شبکه های اجتماعی مجازی بر هویت فرهنگی در سطح p< 0/01 معنی دار است (مقدار خی دو 135/378). لذا سؤال تحقیق مبنی بر این که تفاوت معنی داری بین مجموعه نمرات رتبه بندی نقش شبکه های اجتماعی مجازی بر ابعاد هویت فرهنگی وجود دارد، تأیید می گردد.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی مجازی، هویت، فرهنگ، هویت فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.