تاثیر نظام تعیین صلاحیت و رتبه بندی بر برنامه ریزی توسعه، ارتقاء و ایجاد عوامل اجرایی بخش ICT کشور

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: همایش توسعه قابلیتها و ظرفیتهای مهندسی در شرکتهای ایرانی
  • کد COI اختصاصی: ICDS01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1795
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اقبال شاکری

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

فرزاد جلائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

یکی از موضوعات مهمی که امروزه در کشورهای موفق در حوزه پیمانکاری در دستور کار قرار دارد، اجرای سیاستهای حمایتی جهت ارتقاء و توسعه عوامل تهیه و اجرای طرح هاو پروژه های عمرانی شامل بنگاه های کوچک و متوسط، شرکت های مهندسی وطراحی، پیمانکاری، سازندگان و تامین کنندگان قطعات و تجهیزات و ... میباشد. این امر بخصوص درحوزه ICT کشور با توجه به توسعه و گسترش همه جانبه آن و نیز فقدان نظام منسجمی جهت ارزیابی و اولویت بندی عوامل اجرایی از اهمیت بیشتری برخوردار است. بر این اساس یکی از مراحل کلیدی و مهمی که در فراگرد رتبه بندی و تعیین صلاحیت عوامل تهیه و اجرا در طرح های مخابراتی پیش بینی شده است، بحث برنامه ریزی توسعه، ارتقا و در صورت لزوم ایجاد عوامل اجرایی در بخش مخابرات میباشد. در این مقاله یک نظام رتبه بندی و تعیین صلاحیت عوامل اجرایی ارائه میگردد. که می تواند بعنوان یک سامانه حمایتی تصمیم گیری (DSS) جهت برنامه ریزی توسعه و بهبود قابلیتها و توانمندیهای عوامل اجرایی موجود و یا ارتقا انها و یا در صورت لزوم ایجاد عوامل اجرایی جدید مورد استفاده مدیران قرار گیرد. بااین فرایند عوامل اجرایی متقاضی بعد از اجرای طرح توسعه و ارتقا می توانند نسبتبه رتبه بندی مجدد و ارتقاء سطح امتیاز و رتبه خود به سطوح بالاتر اقدام نمایند و خود را برای اجرای پروژه ها و طرح های مهم آماده نمایند.

کلیدواژه ها

نظام ارزیابی و تعیین صلاحیت ، مدل توسعه و ارتقاء عوامل اجرایی ، بخش ICT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.