تمسک به اسلام و معنویت؛ زمینه ساز سلامت، تربیت و تکامل دختران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF01_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 522
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه علوم و تحقیقات اردبیل
چکیده
در نگاه اسلام، خانواده پایه بسیار مهم و سلول اصلی جامعه است، به گونه ای که بدون بهره مندی از خانواده های «سالم، سرزنده و با نشاط»، امکان پیشرفت جامعه به خصوص پیشرفت فرهنگی وجود ندارد و اینگونه خانواده ها نیز بدون حضور دختران مؤمن و فهیم، شکل نمی گیرند و استمرار نمی یابند. یکی از عالی ترین برنامه های اسلام که این دین را سرآمد تمام ادیان قرار داده است، از بین بردن تمامی بی عدالتی نسبت به زن بوده است. این مقاله نیز با بررسی اسناد مکتوب و غیرمکتوب در زمینه دیدگاه اسلام نسبت به زن با روشی توصیفی و کتابخانه ای اقدام نموده است. اگرچه اسلام برای دختران در ابعاد فردی و اجتماعی قوانین ویژه ای وضع نموده ولی در برابر، حقوق شایسه ای برای آنان قرار داده که موجب تعالی شخصیت آنها است. اگر دختران شجاع و انسان ساز از ملتها گرفته شوند، ملت ها به شکست انحطاط کشیده می شوند. زن در اجتماع، وظیه ای دارد که از مرد ساخته نیست؛ نقشش بی همتاست و بدون شک؛ بقای زندگی و نسل بشر محتاج وجود وی است و نقش دختران در تمدن اسلامی، هم به طور مستقیم و هم به طور غیرمستقیم جدی بوده است. به طور کلی در واقع نگاه اسلام به زن نگاهی کل نگر و متدبرانه می باشد که در سایه سلامتی و تکامل زن، جامعه تکامل یافته و زمینه رشد و پیروزی آن فراهم می گردد.کلیدواژه ها
اسلام، دختر، تکاملف تربیت، تمدنمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.