تأکید بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جهت کاهش ناهنجاری های اجتماعی دانش آموزان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF01_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 580
نویسندگان
دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، رشته فلسفه و حمت اسلامی
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، رشته زبان و ادبیات عرب
دانش آموخته کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه تربیت معلم تهران
چکیده
با توجه به نقشی که امر به معروف و نهی از منکر در اصلاح جامعه و فرد دارد ضرورت طرح بحث از این دو واجب بزرگ الهی برکسی پوشیده نیست. اگر این حقیقت را باور کنیم که امر به معروف باعث احیاء دین و ضامن اجرای قوانین و دستورات اسلام است لازم است با طرح این مباحث در بین دانش آموزان آنها را به این وظیفه مهم آشنا کرد. از جمله تأثیرگزارترین محور کلیدی برای جلوگیری از ورود آسیب های جدی اخلاقی در میان نوجوانان، پرداختن به اصل امر به معروف و نهی از منکر در مدارس است که توجه ویژه ای را توسط اولیائ و مربیان می طلبد. در این مقاله ابتدا به مفهوم شناسی، ضرورت، ارزش و اهمیت بحث امر به معروف و تهی از منکر می پردازیم و بعد از آن با بهره گیری از منابع دینی، قرآن و حدیث اهمیت موضوع را از منظر این دو منبع عظیم مورد بحث و بررسی قرار می دهیم. و در پایان به عوامل تأثیر گذار در جذب مبانی دینی و قرآن با مضامین امر به معروف و نهی از منکر در بین دانش آموزان در جهت کاهش معضلات و ناهنجاری های اجتماعی می پردازیم که باعث رشد و شکوفایی دانش آموزان در سطح جامعه اسلامی خواهد شد. در این مقاله، روش پژوهش صرفاً یک مطالعه توصیفی در راستای اسلامی کردن ارزش ها می باشد. شیوه تجمع اطلاعات مورد نظر تحقیق جهت رسیدن به هدف نهایی و کلی روش کتابخانه ای و استادی می باشد که بر اساس هدف اصلی تحقیق منابع متعددی مورد بررسی قرار گرفته است که به طور تفصیل به همه ابعاد بحث، تأکید بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جهت کاهش ناهنجاری های اجتماعی دانش آموزان، پرداخته شده است.کلیدواژه ها
امر به معروف و نهی از منکر، قرآن کریم، روایات، جامعه پذیری، عوامل جذبمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.