بررسی استراتژی های بازاریابی بین المللی و ارائه راهکارهایی برای بهبود صادرات محصولات در صنایع لبنی(مطالعه موردی شرکت لبنی کاله)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی نوآوری و تحقیق در هنر و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ARTHUMAN01_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3588
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی بین المللی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
چکیده
در دهه های اخیر، ورود به بازارهای خارجی نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی ایفا کرده است. تصمیم گیری در خصوص انتخاب استراتژی های ورود به بازارهای بین المللی از یک سو به دلیل ماهیت پویا و پیچیده شیوه های ورود و از سوی دیگر به علت تأثیرگذاری متغیرهای مختلف بر آن کاری پیچیده و مشکل است. از این رو ضروری است متغیرهای استراتژیک تعیین کننده استراتژی های ورود به بازارهای بین المللی شناسایی شوند. هر یک از مطالعات در حوزه انتخاب استراتژی های ورود به بازارهای خارجی، متغیرهای متفاوتی را بررسی کرده و معمولاً به نتایج ناسازگاری دست یافته اند. از این رو این پژوهش به دنبال شناسایی عوامل موثر بر انتخاب استراتژی های ورود به بازار خارجی در شرکت کاله آمل و نحوه اثر گذاری آن ها بر این انتخاب است. این تحقیق با بررسی ادبیات موضوع، ابتدا مفهوم و انواع استراتژی های ورود به بازارهای خارجی را معرفی و آن ها را به 3 دسته کلی؛ استراتژی های صادراتی، استراتژی های غیر صادراتی و استراتژی های بینابینی تقسیم نموده است. نمونه پژوهش شامل 37 نفر از مدیران ارشد و میانی شرکت لبنی کاله شامل مدیران بخش صادرات و کارشناسان ارشد بخش بازاریابی در هر منطقه(کشور)می باشند. جهت جمع آوری داده ها، از پرسشنامه های استاندارد دهقان و پیرسون در مورد بررسی متغیرهایتأثیرگذار بر انتخاب استراتژی های ورود به بازارهای خارجی استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های مطرح شده در این تحقیق، از روش های آمار توصیفی و آمار استنباطی چون آزمون فریدمن و آزمون های معناداری و از نرم افزارSPSS18استفاده شد. بررسی ها در سطح 95 درصد اطمینان نشان داد که عدم قطعیت کشور مقصد، عدم قطعیت بازار محصول، عدم قطعیت رقابتی، عدم قطعیت در رفتار رقبای احتمالی، تجربه بین المللی، دانش فنی، مهارت بازاریابی، میزان سرمایه گذاری کل، شدت رقابت صنعت، ماهیت فعالیت و جذابیت مکان عوامل موثری در انتخاب استراتژی صادرات مستقیم (تولید در داخل و توزیع به خارج) کاله جهت ورود به بازارهای بین المللی است.کلیدواژه ها
استراتژی های ورود به بازارهای خارجی ، متغیرهای تأثیرگذار بر استراتژی ورود به بازارهای بین المللی ، شرکت کاله آمل ،مقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.