مکانیابی و اندازه یابی واحدهای تولیدپراکنده با در نظر گرفتن مدل های مختلف و تغییرات سالیانه و شبانه روزی انواع بار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در بخشهای توسعه علم و فناوری
- کد COI اختصاصی: STCONF01_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 641
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
استادیار کنترل دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
چکیده
با افزایش روزافزون واحدهای تولید پراکنده و نفوذ این واحدها در سیستم قدرت، مکان یابی و اندازه یابی این واحدها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. همچنین عدم توجه به تعیین ظرفیت و محل بهینه این واحدها، توجیه فنی و اقتصادی احداث آنها را کاهش می دهد. از این رو در مطالعات مختلف توابع هدف متفاوتی جهت جایابی و اندازه یابی این واحدها انجام شده است.در این مطالعه، مکانیابی و اندازه یابی واحدهای تولید پراکنده با هدف بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات با سناریوهای مختلف بار انجام شده و همچنین مکانیابی هم زمان واحد تولید پراکنده و خازن مورد بررسی قرار گرفته است. برای حل مسئله بهینه سازی مذکور یکی از جدیدترین و قدرتمندترین الگوریتم های بهینه سازی به نام الگوریتم غذایابی باکتری استفاده شده است.کلیدواژه ها
جایابی، اندازه یابی،پروفیل ولتاژ والگوریتم غذایابی باکتریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.