بارگذاری دینامیکی پی های متداخل با استفاده از نرم افزار Plaxis

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
  • کد COI اختصاصی: SMFE02_509
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 932
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا زارعپور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه مهندسی عمران، استهبان، ایران

منصور پرویزی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه مهندسی عمران، استهبان، ایران

چکیده

در این مقاله بارگذاری دینامیکی پی های متداخل با کمک نرم افزار Plaxis مورد بررسی قرار می گیرد. در بارگذاری به صورت دینامیکیدر نرم افزار می بایست شرایط ویژهای برای به حساب آوردن واقعیتی که خاک یک محیط نیمه بی نهایت است تعریف شود. بدون این شرایط مرزیویژه، موج ها روی مرزهای مدل به دلیل اغتشاش بازتاب خواهند نمود. برای این منظور در مرزهای مدل از مرزهای جاذب استفاده شده است. این مرزهابرای جذب افزایش تنش ها روی مرزها که از بار دینامیکی ناشی می شود به کار می روند.

کلیدواژه ها

شرایط مرزی، تنش، بار دینامیکی، موج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.