تاثیر لایه بندی های مختلف خاک رس بر رفتار گودبرداری های میخ کوبی شده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
  • کد COI اختصاصی: SMFE02_400
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1488
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا معزز

گروه مهندسی عمران، پردیس علوم و تحقیقات ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه، ایران

روزبه دبیری

گروه مهندسی عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، ایران

چکیده

امروزه یکی از مسائل مهم در پروژه های عمرانی، پایدارسازی شیب های خاکی و همچنین نگهداری و حفاظت از دیوارهای گودبرداری می باشد. یکی از روش های مورد کاربرد در این زمینه میخ کوبی خاک می باشد که با استفاده از المان های کششی تغییر مکان سازه ها را محدود می نماید. عملکرد شیروانی های میخ کوبی شده توسط پایداری و تغییر شکل آنها بیان می شود. تغییر شکل های شیروانی های خاکی می تواند به سازه های مجاور، خیابان های اطراف و تأسیسات آسیب برساند. از جمله پارامترهایی که در پایداری و تغییر شکل جداره های گود تأثیر می گذارد عبارتند از لایه بندی و ترتیب و زاویه قرارگیری لایه های خاک اطراف گود. در تحقیق حاضر، خاک اطراف گود از مصالح ریزدانه و چسبنده رسی انتخاب گردیده و تأثیر ترتیب قرار گیری لایه ها بر روی پایداری و نشست ها و تغییر مکان های افقی جداره و لبه گود بر اساس تحلیل شبه استاتیکی جهت بررسی انجام گرفته است.

کلیدواژه ها

میخ کوبی، پایداری شیروانی های خاکی، خاک ریش دانه، تحلیل شبه استاتیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.