بررسی موارد استفاده از روش قطعات افقی جهت تحلیل پایذاری شیروانی های خاکی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
- کد COI اختصاصی: SMFE02_377
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 762
نویسندگان
دانشیار ، گروه مهندسی عمران ، دانشگاه قم
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی عمران، دانشگاه قم
چکیده
یکی از مهمترین مسائل در بررسی و مطالعات مربوط به شیروانی های خاکی، تحلیل پایداری شیروانی خاکی و بدست آوردن ضریب پایداری شیب است. برای این منظور روش های زیادی وجود دارد که نتایج حاصل از این روش ها در برخی موارد در مقایسه با هم تفاوت هایی دارند. یکی از این روش ها تحلیل حدی شیروانی های خاکی با استفاده از روش قطعات افقی می باشد. موضوع اصلی این تحقیق درباره موارد استفاده از تحلیل پایداری شیروانی های خاکی با روش قطعات افقی و مروری بر آنها است. در این روش گوه گسیختگی به تعدادی قطعه افقی تقسیم می گردد و معادلات تعادل نیروهای افقی و عمودی و لنگرها برای هر قطعه حل می شود. تعداد و ترکیب اهی مختلفی از فرمولبندی ها برای ارضای معادلات تعادل نیرو و لنگر در این روش پیشنهاد شده است. سطوح لغزش مورد استفاده نیز در مواردی متفاوت بوده و در اغلب موارد از سطوح لغزش دایره ای، لگاریتمی یا مسطح استفاده شده است. در این تحقیق نتایج حاصل از استفاده از این روش از نظر دقت با سایر روش های تحلیل مقایسه شده و پیشنهاداتی در خصوص استفاده از روش قطعات افقی ارائه می گردد.کلیدواژه ها
تحلیل پایداری ، شیروانی خاکی ، روش قطعات افقی ، ضریب اطمینان پایداریمقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.