تجزیه و تحلیل نظریه پدیده شکست سنگ های شکننده
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
- کد COI اختصاصی: SMFE02_306
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1161
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد همدان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
انفجار سنگ ، شکست ناپایدار سنگ های بی دوام و شکننده ، بیش از 100 سال است که تا حد زیادی در ارتباط با مکانیک سنگ ها ومهندسی خاک و پی مورد توجه بوده است. شناخت کنونی در مورد مکانیزم مکانیکی انفجار و ترکیدن سنگ براساس تئوری کولمب، یعنی تئوریشکست برش فشردگی است. این مقابا مجموعا هایی از پدیده های کششی و برش کششی انفجار سنگ را شرح می دهد و هدف آن ارائه روشی برایآنابیز و بررسی حالت شکستگی و فرآیند اتلاف انرژی آن براساس تئوری گریفیت می باشد . باور بر این است که : 1) حالت های شکستگی انفجارسنگ باید شامل برش فشردگی، برش کششی و شکستگی های ناشی از کشش با تنهایی باشد . 2) زاویه گسستگی جرم سنگ با رخداد تنش کششیکاهش می یابد. 3) مقدار انرژی سینتیکی در انرژی حاصل از تغییر شکل نسبی رها شده از انفجار سنگ ممکن است بسیار بزرگ تر از انرژی انتقالیافته با انرژی سطح باشد. 4) شناخت حالت های شکستگی ناشی از کشش و برش کششی انفجار سنگ ممکن است اصل تفکر در مورد کنترل انفجارسنگ را تغییر دهد، یعنی، از حفظ کاهش تنش فشردگی اولیه (σ(3 تا محدود کردن ایجاد تنش کششی را باعث می گردد.تا محدود کردن ایجاد تنش کششی را باعث میگردد.کلیدواژه ها
شکست ، شکستگی برش کششی ، معیار گریفیت ، تغییر شکل نسبیمقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.