ردیابی و استخراج نقطه بیشینه توان M.P.P.T در سیستم های فتوولتائیک با استفاده از روش های هوشمند P&O,INC,FUZZY
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی انرژی های تجدید پذیر و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: RESD01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1017
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه برق جهاد دانشگاهی استان اصفهان
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
چکیده
برای کاهش هزینه ها در سیستم های فتوولتائیک روش های متنوعی ابداع و استفاده شده اند که هریک برای استخراج و ردیابی نقطه بیشینه توان الگوریتم و چارچوب خاصی را مد نظر قرار میدهند. در واقع یکی از شیوه های افزایش بهره وری سیستم های تولید انرژی به روش فتوولتائیک استحصال حداکثر انرژی هنگام تغییرات بار و میزان شدت تابش نور به سلول های مذکور می باشد . این بدان معناست که هنگام تغییرات شرایط جوی بایستی همواره حداکثر توان از آرایه های مذکور به بار منتقل شود.این مقاله ابتدا به مروری اجمالی برعملکرد ردیابی و استخراج نقطه حداکثر تواندر سیستم های فتوولتائیک می پردازد، سپس سه روش مرسوم و متداول در دنبال کردن نقطه توان بیشینه مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد،هر کدام از روش ها به صورت مختصر تشریح و نحوی پیاده سازی هر کدام از الگوریتم ها مورد ارزیابی قرار می گیرد. یکی از جنبه های اصلی در انتخاب روش های MPPTکارآمدی الگوریتم های ارائه شده می باشد در این مقاله نشان خواهیم داد که هریک از روش ها با چه دقت میزان عملکردی پیاده سازی گردیند،در خاتمه به عنوان معیار و مقایسه سنجش میزان عملکرد هر یک از روش ها، پارامتر میزان درصد شارز باتری SOC% رامعرفی خواهیم نمود،.به کمک این معیار و مقایسه هر یک از روش ها با یکدیگراز نتایج حاصله در روش های ارائه شده برای دقت ردیابی و استخراج نقطه بیشینه توان در نرم افزار متلب ،محیط سیمولینک راست آزمایی صورت می دهیمکلیدواژه ها
انرژی تجدید پذیر، نقطه توان بیشینه MPPT،هدایت افزایشیINC،کنترل کننده فازیFIS و مبدل افزایندهBOOSTمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.