ممیزی انرژی و طراحی تأسیسات مکانیکی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NRIME01_338
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 995
نویسندگان
استادیار، گروه مهندسی مکانیک، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
چکیده
در این مقاله ممیزی انرژی و طراحی تأسیسات مکانیکی دانشکده پزشکی و پبراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با استفاده از نرم افزار کریر و استانداردهای معتبر مورد بررسی قرار گرفته است. تأسیسات به عنوان البته پند ساختمان از اهمیت و اعتبار خاصی برخوردار می باشد به طوری که کم توجهی به این بخش منجر به عدم آسایش ساکنین و درنتیجه باعث غیرقابل استفاده شدن فضاهای مفید ساختمان می شود، از این رو محاسبه و انتخاب سیستم تأسیساتی مناسب تصمیم بسیار حساسی است که توسط مهندسین طراح اخذ می شود. در این انتخاب علاوه بر دانش مهندس طراح، نظر کارفرما و یا ساکنین و امکانات و شرایط ساختمانی دخالت دارند. عوامل زیادی باید مورد تجزیه تحلیل و قضاوت قرار گیرند که اهم آن ها، ایده های شخص یا سازمان سرمایه گذاری و جنبه های اقتصادی طرح می باشند. بر این اساس پس از بازدید و مطالعه ساختمان مورد نظر، اقدامات لازم جهت شبیه سازی فضاها در نرم افزار کریر انجام و مقادیر بار برودتی و هوای لازم برای تهیه محاسبه شده است. نتایج نشان می دهد با برودتی لازم کمتر از بار برودتی پیش بینی شده می باشد. در ادامه با توجه به اجرا شدن تأسیسات مکانیکی ساختمان فوق، اندازه کانال های هوای رفت و برگشت مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد اندازه کانال های رفته مناسب بود ولی کانال های برگشت نیاز به اندازه گیری مجدد دارند.کلیدواژه ها
تأسیسات مکانیکی، ممیزی انرژی، بار برودتی، نرم افزار کریرمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.