پیاده سازی پلان اجرایی و نمایش وضعیت پروژه با استفاده از 4D Modeling و نرم افزار Autodesk Naviswork

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: NRIME01_319
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 556
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید دوستی مجد

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه آزاد قزوین

سپیده رحمانی

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه آزاد قزوین

بهنام وحدانی

دکتری مهندسی صنایع، مهندسی صنایع، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قزوین

چکیده

مدل سازی چهار بعدی حاصل لینک شدن برنامه زمان بندی با مدل سه بعدی طرح محصول پروژه و نتیجه ورود عامل زمان به محیط مدل است که از این طریق شکل گیری اجزا و تکوین تدریجی محصول پروژه را (مطابق با برنامه زمان بندی)، در فضای مدل سه بعدی مجسم می کند. امکان نمایش تغییرات زمانی در مدل چهار بعدی، با توسعه نرم افزارهای مورد نیاز، به حوزه مدیریت پروژه های توسعه محصولات جدید و بخصوص به پروژه های کانستراکشن راه یافته است و اکنون به کلیدی ترین و مؤثرترین ابزار نرم افزاری مدیریت پروژه های کانستراکشن تبدیل شده است. مدل سازی چهار بعدی تمامی (فرایندهای استاندارد مدیریت پروژه) را به صورت اثربخش پشتیبانی می نماید و به عنوان راه حلی بسیار مؤثر برای غلبه بر (پیچیدگی های ماهوی مدیریت پروژه) پذیرفته شده است. این ابزار بخصوص در حوزه های مدیریت برنامه ریزی و (فرایندهای کنترل و مانیتور اینکه پروژه)، تحولات بسیار گسترده ای را ایجاد نمود و تکنیک ها و متدولوژی های جدیدی را در ابزارهای طراحی (مانند BCIM )، تعریف روابط فعالیت های اجرایی مناسب براساس مدل (نظیر ابزار LOB ) روش بررسی آن ها ( 4D Model ) و برآورد تجمیعی ملاحظات ایمنی (سیستم مدرن SIMOPS ) را توسعه داده است. این مدل شامل سه ابزار بسیار کلیدی و کارآمد، شامل (ابزار وبژوال سازی اطلاعات پروژه، ابزار یکپارچه سازی حوزه ها و فرایندهای اجرایی و ابزار تحلیل فعالیت ها، برنامه ها و مغایرت ها ) به قلمروی (مدیریت پروژه های کانستراکشن ) وارد شده است.

کلیدواژه ها

زمان بندی، برنامه ریزی، BIM، Project Status ، 4D model، Illustrate

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.