بررسی آماری اثرات رطوبت و شرایط جوی بر پانچ مقره ها در شرکت توزیع نیروی برق مشهد
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: نهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
- کد COI اختصاصی: EPDC09_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2111
نویسندگان
شرکت توزیع برق مشهد ، دانشگاه فردوسی مشهد
شرکت توزیع برق مشهد ، دانشگاه فردوسی مشهد
شرکت توزیع برق مشهد ، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
با توجه به رشد روزافزون مصرف برق بویژه در مصارف رفاهی و صنعتی ، تولید انرژی الکتریکی مطمئن و با کیفیت و داشتن شبکه های انتقال با ضریب اطمینان بالا ضروری می نماید و اگر بگوییم که ضریب اطمینان سیستمهای قدرت بستگی به کیفیت و ضریب اطمینان مقره ها دارد بی شک سخن گزافی نگفته ایم چرا که آمار خرابیها وfault ه ای بوجود آمده بهترین گواه بر اثبات این مطلب می باشد . با توجه به بکارگیری فناوری های جدید در خطوط انتقال ظرفیت انتقال خطوط و ولتاژ انتقال روز به روز در حال افزایش می باشد که مقره های با خاصیت عایقی بهتر را طلب می کند که تؤام با نیاز به برخورداری از استحکام مکانیکی بیشتر زمینه کاری مناسبی را برای مهندسین مواد و متالوژی فراهم آورده است . هدف از انجام این مطالعه بررسی تأثیرات درجه حرارت ، بارندگی و رطوبت بر روی مقره های پرسلینی بکار رفته در شرکتهای برق با تأکید بر مشکل بوجود آمده ناشی از پانچ شدن مقره های ساخت مقره سازی ایران بوده است . این تحقیق متکی بر مطالعات تئوری و شناخت هرچه بیشتر مقره ها و نیز متکی بر مطالعات میدانی و حوادث بوجود آمده در اثر پانچ شدن مقره ها می باشد . در این راستا ابتدا ضمن معرفی انواع مقره های پرسیلینی و خواص آنها و مقایسه پرسلین و خواص آنها و مقایسه پرسلی ن با شیشه و دیگر مواد بکار رفته در ساخت ایزولاتورها به خصوصیات آنها از نظر فیزیکی و شیمیایی و دوام مکانیکی و استقامت الکتریکی و همچنین تأثیر رطوبت احتمالی بر آن ها و شرایط آب و هوایی و غیره پرداخته و سپس بر اساس آمار مشاهدات ناشی از حوادث بوجود آمده بر اثر پانچ شدن مقره ها به تطبیق علل پانچ شدن مقره با موارد تئوری پرداخته شده است و در پایان با توجه به شرایط آب و هوایی و محیطی محل ، پیشنهاداتی در جهت رفع مشکل مذکور ارائه گردیده است .در این مقاله خلاصه ای از تحقیقات به عمل آمده در این خصوص در شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد آورده شده استکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.