بررسی رابطه توانمند سازی مدیران با کیفیت خدمات در مدارساستعدادهای درخشان استان تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم مدیریت و برنامه ریزی،آموزش و استاندارد سازی ایران
- کد COI اختصاصی: MTCONF01_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 612
نویسندگان
دانشیار مدررر آموزشی عضو هیئ علمی دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار
کارشناس ارشد مدریت آموزشی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف (بررسی رابطه توانمند سازی مدیران با کیفیت خدمات در مدار استعددادهای درخشان استان تهران) با استفاده از روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی انجام شده است . جامعه آماری در پؤوهش حاضر شامل کلیه مدیریان مدارس استعداد ها ی درحشان استان هران در سال 1394-1393 بودند که بر اساس آخرین آمار و اطلاعات موجود 360 نفر بودند . حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 186 نفر تعیین گریدید . روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده استفاده شده است . به منظور سنجش متغیرهای مورد استفاده در پؤوهش از دو پرسشنامه توانمند سازی مدیران با کیفیت خدمات استفاده گردید . در توانمند سازی از پرسشنامه 15 گویه ای اسپرینتزر (1995) و د رکیفیت خدمات از پرسشنامه 21 گویه ای سرکوال (1986) استفاده شده است روایی مختوایی پرسشنامه ها مورد تایید متخصصان قرار گرفته است . پایایی پرسشنامه ها بر اسسا ضریب آلفای کرونباخ، پرسشنامه توانمند سازی مدیریان (0/83) کیفیت خدمات (0/86) برآورد گردید . برای تجزیه و تحلیل از روش های آماری توصیفی و آمار استنباطی ( همبستگی پیرسون و رگروسین گام هب گام ) استفاده شد . یافته های پژوهش نشاان داد که بین توانمند سازی و تمامی ابعد آن - احساس معناداری، احساس شایستگی، احساس خود مختاری، احساس موثر بودن ،احساس اعتماد با کیفیت خدمات رابطه مثبت و معناداری وجود دارد . نتایج تحلیل رگرسیون گام به گام نشان دادکه سه بعد توامند سازی، احاساس اعتماد، احاسس معناداری و احساس خود مختاری ،توانایی پیش بینی کیفیت خدمات در مدارس استعداد های درخشان استان تهران را دارند.کلیدواژه ها
توانمند سازی مدیران، مدراس استعددها درخشان ، کیفیت خدماتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.