ارائه راهکاری برای بالابردن میانگین نمرات درس جغرافیای(2) در بین دانش آموزان (با تأکید بر دانش آموزان سال سوم انسانی استان کردستان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم مدیریت و برنامه ریزی،آموزش و استاندارد سازی ایران
- کد COI اختصاصی: MTCONF01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1373
نویسندگان
دبیر جغرافیا در دبیرستان های شهرستان قروه،استان کردستان.
چکیده
در سالهای اخیر،میانگین نمرات درس جغرافیا(2)دانش آموزان سال سوم انسانی در مدارس استان کردستان پایین آمده و به یک معضل برای کارشناسان مقطع متوسط حتی دبیران جغرافیا تبدیل شد است. طبیعتأ مانند تمام پیچیدگی های موجود در علوم آموزشی ، تربیتی و روان شناسی ، علل مختلف و متعددی در این قضیه دخیل می باشند . یکی از این دلالیل عدم ارزشیابی مستمر ( تکوینی ) مناب توسط همکاران با توجه به ماهیت این درس می باشد که البته دلایل مختلفی نیز می توان بر این مساله موثر دانست . از این رو در این مطلب سعی دشه است تا ابتدا با کمک آمارهای موجود به تجزیه و تحلیل نمرات دانش آموزان سال سوم انسانی مدارس سراسر استان در سالهانی قبل و مقایسه آن با میانگینی نمرات سراسر کشور پرداخته شود و در ادامه علل افت نمرات و پایین آمدن درصد قبولی دانش آموزان مورد برسی قرار گیرد . سپس به نقش فعالیت های دانش آموزی در بیرون از محیط کلاس درس و مدرسه و بویژه ساخت مدلها به صورت دست ساخته های دانش آموزی به عنوان یکی روش های موثر در ارزشیابی مستمر و بهبود کیفیت یادگیری و افزایش میانگین نمرات دانش آموزان در امتحانات پرداخته و در این زمینه پیشنهاداتی ارائه گردد.کلیدواژه ها
ارزشیابی مستمر ، مدلهای جغرافیایی ، دانش آموزان سوم انسانی ، میانگین نمرات ، درس جغرافیامقالات مرتبط جدید
- تطبیق ویژگی های شخصیتی مدیران مدارس موفق با سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)
- منزلت و کرامت زن از منظر آیت الله خامنه ای
- شناسایی ، پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی بین نوجوانان و جوانان
- نقش مدارس الگو در بهبود خودکارآمدی و ارتقای هوش هیجانی دانش آموزان
- ساختار مدیریت تحول آفرین در مدارس الگو (مدیریت و مدرسه الگو)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.