نرمافزارهای توزیع مویرگی و چالشهای آن در ایران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
- کد COI اختصاصی: MSECONF01_287
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 646
نویسندگان
دکتری مدیریت بازرگانی، عضو هیئتعلمی دانشگاه پیام نور، گروه مدیریت، تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، مدیریت اجرایی گرایش استراتژیک
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر
چکیده
در عصر حاضر شرکتهایی موفق هستند که بتوانند ابزار بازاریابی حرفه ایی با استفاده از فنآوری روز را در اختیار داشته و به بهترین وجه از آن بهره برند. غالباً مدیران شرکتهای تولیدی و توزیعی به دنبال مدیریت و یکپارچهسازی اطلاعات در زمینه های خرید،فروش و حسابداری مشتریان خود میباشند؛ از این حیث شرکتهای تولید نرمافزار بر اساس متد روز جهانی نسبت به تهیه و تکمیل و بهروزرسانی نرمافزارهای مرتبط اقدام نمودهاند؛ غالباً نرمافزارهای توزیع مویرگی دارای ساختار یکسان بوده و در صورت نیاز، شرکتهای سازنده نرمافزار، نسبت بهاضافه کردن قابلیت های جدید موردنیاز آنها اقدام مینمایند، نسل جدید این نرمافزارها بر رویموبایل، تبلت، قابلنصب بوده و کار را برای بازاریابها و فروشندگان راحتتر میسازد، بهنحویکه نظارت دقیقتری بر عملکرد هریک از اجزاء فروش و توزیع را ایجاد میکند و درنهایت فروش بیشتر و کاهش هزینههای جانبی را در بر خواهد داشت. در این مقاله سعی شده است با معرفی قابلیت های نرمافزارهای توزیع و پخش مویرگی موجود در ایران، سطح رضایتمندی استفادهکنندگان سنجیده و پیشنهادی برای افزایش کارایی این سیستمها داده شودکلیدواژه ها
بازاریابی، فروش، توزیع، جایابی، فروش آنلاینمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.