بررسی ارتباط منابع قدرت مربیان با اثربخشی و نقش تعدیل کننده سن و سابقه مربیگری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش
  • کد COI اختصاصی: IUCSPORT01_298
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد کیا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر،شوشتر،ایران

مهدی دلاوران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر،شوشتر،ایران

چکیده

هدف از تحقیق بررسی ارتباط منابع قدرت مربیان با اثربخشی و نقش تعدیل کننده سند و سابقه مربیگری بود. تحقیق حاضر از نوع همبستگی است که به روش پیمایشی انجام شد. تحقیق حاضر با توجه به اهداف آن و کاربردی و به لحاظ نوع در زمره تحقیقات توصیفی همبستگی می باشد. که به روش پیمایشی انجام شد جامعه آماری مطالعه، کلیه ورزش آموزنده بالای 18 سال (N=550) و کلیه مربیان (N=110) تحت پوشش شهرداری کلان شهر اهواز بودند. نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان تعیین و به روش تصادفی ساده انتخاب شد (n=200ورزش اموز و n=80مربی). ابزار گردآوری اطلاعات پرسش نامه استاندارد تعیین قدرت رهبری و مدیریت پاول هرسی و والتری نت میر (1995) و پرسش نامه اثربخشی محقق ساخته (مظفری 1381) بود. یافته های تحقیق نشان داد متغیرهای قدرت قانون (r=-0.31)، پاداش (r=-0.47) و اجبار (r=-0.30) رابطه معنی دار و منفی با اثربخشی داشتند (فرمول در متن اصلی مقاله) به علاوه عالمی که منابع قدرت مربیان از دیدگاه ورزش کاران نشان داد میانگین رتبه قدرت تخصصی در اولویت اول (5/80) و میانگین رتبه قدرت رابطه در آخرین اولویت (1/93) است. همچنین متغیرهای تعدیل کننده سن و سابقه مربیگری، بر شدت ارتباط میان منابع قدرت و اثربخشی اثرگذار هستند. از یافته ها می توان نتیجه گرفت مربیان بایستی جهت اثربخشی بیشتر، از پایگاه های کانن، پاداش و اجباری کردن استفاده کرده و دیگر پایگاه ها را نیز تقویت نمایند.

کلیدواژه ها

اثر بخشی،پایگاه های قدرت،مربیان اموزشی،شهر اهواز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.