نظام امنیت اطلاعات در بانک مسکن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین جشنواره ملی بانک ها و موسسات مالی(ایران بانک ۲۰۱۵)
  • کد COI اختصاصی: ISOI03_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 720
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شادی امینی نژاد

گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، ایران

محمدعلی سرلک

استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، تهران ، ایران

چکیده

امروزه اکثر فعالیت های افراد و سازمان ها وابسته به فناوری اطلاعات می باشد. اطلاعات برای تمامی سازمان ها یک دارایی باارزش محسوب می شود و حفاظت از این دارایی حائز اهمیت است. با به کارگیری فناوری اطلاعات، سازمان ها با یکی از مشکلات امنیت اطلاعات نظیر آلودگی به ویروسها و نرم افزارهای مخرب، دسترسی غیر مجاز افراد بدون صلاحیت به داده های حساس و صحت اطلاعات در برنامه های کاربردی مواجه بوده اند. با توجه به اهمیت موضوع فوق، به بررسی نظام امنیت اطلاعات در بانک مسکن پرداخته ایم. تحقیق حاضر با هدف کاربردی و به صورت توصیفی- پیمایشی انجام گرفته است. نتایج پژوهش میدانی بیانگر آن است که در بین متغیر های مورد مطالعه وجود عوامل ساختاری بیشترین تاثیر را درکسب نظام امنیت اطلاعات در بانک مسکن داراست. یعنی بانک توان کافی برای ایجاد این شرایط در خود دیده است. عوامل رفتاری نیز در رتبه دوم اثر گذاری و عوامل زمینه ای نقش چندانی در نظام امنیت اطلاعات در بانک مسکن ندارند و به نظر می رسد شرایط محیطی از نظر توسعه نظام امنیت اطلاعات در بانک مسکن در شرایط چندان مطلوبی نبوده است میبایست شرایط محیطی به ویژه وضع قوانین بازدارنده تا حد زیادتری مطلوب گردد

کلیدواژه ها

سیستم امنیت اطلاعات، سیستم های اطلاعاتی، کنترل دسترسی کاربران، سازمان دهی ارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.