رهبری تحول آفرین و فرهنگ سازمانی، پیش بین های نوآوری سازمانی (مورد مطالعه: گروه بهمن)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMHCONF01_505
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 599
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش تحول. موسسه مدیریت و برنامه ریزی ریاست جمهوری
چکیده
نوآوری سازمانی اصطلاحی ایست که به مفهوم مهمی تبدیل شده است و از این رو شناسایی متغیرهای تاثیر گذار روی آن اهمیت زیادی دارد. در اینتحقیق سعی می شود تا ضمن بررسی تاثیرات احتمالی رهبری تحول آفرین و فرهنگ سازمانی روی نوآوری سازمانی، میزان تاثیرات آن ها را نیز با یکدیگر مقایسه نمود. جامعه، مدیران شرکت های تابعه و ستاد گروه بهمن است که تعداد 90 نفر بر اساس رابطه کوکران برای تحلیل مورد انتخاب قرار گرفتند. برای سنجش فرهنگ سازمانی از مدل فرهنگ سازمانی دنیسو (2000)، برای اندازه گیری رهبری تحول آفرین از مدل رهبری تحول آفرین باس و اولیو (1990) و برای سنجش نوآوری سازمانی از پرسشنامه ای محقق ساخته با ابعاد نوآوری فرآیندی، نوآوری اداری و نوآوری تولیدی استفاده می شود. برای سنجش پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است که به ترتیب برای متغیرهای مذکور برابر با 0/81، 0.75 و 0.76 به دست آمدند و از آ جا که همگی بالاتر از حد قل قبول 0.7 هستند، پایایی مورد تایید واقع می گردد. برای تحلیل داده ها از رگرسیون خطی استفاده می شود. تمامی فرضیات در سطح اطمینان 95 درصد مورد آزمون واقع شده اند. نتایج تحقیق نشان می دهند که هر دو متغیر رهبری تحول آفرین و فرهنگ سازمانی دارای تاثیرات مثبتی روی نوآوری سازمانی هستند اما تاثیرات رهبری تحول آفرین بالاتر از فرهنگ سازمانی می باشد. همچنین این دو متغیر به تنهایی 51 درصد از تغییرات نوآوری سازمانی را می توانند پیش بینی نمایند.کلیدواژه ها
فرهنگ سازمانی ،رهبری تحول آفرین، نوآوری سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.