راهکارهای پرورش رهبران یاددهنده بر مبنای مدل تیچی مطالعه موردی: شهرداری اصفهان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMHCONF01_490
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 997
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان
دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی (گرایش تحول) دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان
چکیده
مقاله حاضر به بررسی راهکارهای پرورش رهبران یاددهنده بر مبنای مدل تیچی (Tichy) در شهرداری اصفهان پرداخته است. هدف از اینتحقیق بررسی راهکارهای پرورش رهبران یاددهنده با توجه به چرخه یاددهی شرافتمندانه می باشد و در این راستا راهکارهایی به منظور پرورشرهبران و مدیران یاد دهنده در شهرداری اصفهان ارایه شده است.این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی است، جامعه آماری این پژوهش را 942 نفر از مدیران و کارشناسان مناطق چهارده گانه، ستادمرکزی و حوزه های معاونت های شهرداری تشکیل می دهند. حجم نمونه آماری با استفاده از فرمول کوکران 273 نفر برآورد گردید که افراد نمونهاز روش نمونه گیری طبقه ای متناسب با حجم برای هر طبقه انتخاب شده اند. به منظور جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه ای شامل 47 سوال که برمبنای شاخص های اصلی مدل طراحی گردید، بین نمونه آماری توزیع شد. به منظور سنجش پایایی و اعتبار ابزار اندازه گیری از آلفای کرونباخاستفاده که اعتبار آن 0/92 بدست آمده که بیانگر پایایی مطلوب پرسشنامه می باشد. روایی پرسشنامه حاضر به صورت محتوایی و صوری توسط پژوهشگر و با راهنمایی اساتید راهنما و مشاور و نظرات متخصصان و خبرگان تعیین گردید.تجزیه و تحلیل داده های ای پژوهش در سطح آمارهای توصیفی و استنباطی صورت گرفته است که از روش های آمار استنباطی شامل t تک متغیره، تحلیل واریانس و آزمون دانکن استفاده گردیده است.نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد، که از فرضیات شش گانه ای تحقیق 2 فرضیه که شامل درک مدیران شهرداری از ارزش هایسازمانی و توانایی تصمیم گیری قاطعانه بالای میانگین سه و چهار فرضیه، پایین تر از میانگین سه می باشد. بنابراین مدیران شهرداری اصفهان درپرورش رهبران یاددهنده نتوانسته اند به صورت اثربخش عمل نمایند.کلیدواژه ها
رهبری، سازمان یاددهنده، سازمان یادگیرنده، چرخه یادگیری شرافتمندانه، ارزش های سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.