سیستم چند عامله همکار مجهز به کنترلر فازی شیر بخار برای مدیریت انرژی سیستم سرمایشی جذبی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران (پانزدهمین کنفرانس سیستم های فازی و سیزدهمین کنفرانس سیستم های هوشمند)
  • کد COI اختصاصی: ICFUZZYS15_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 699
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لعیا کشفی

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،

محمدرضا اکبرزاده توتونچی

عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه فردوسی مشهد

محمدحسین یغمایی مقدم

عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

سیستم هوشمند مدیریت انرژی ساختمان( BEMS ),باید در بخش سیستم تهویه مطبوع، بنحوی اجزاء راکنترل کند که اتلاف انرژی کاهش یافته و همزمان آسایش حرارتی نیز حفظ شود. از اینرو طراحی چنین سیستمی،یک مساله چند هدفه و بغرنج است. به ویژه رسیدگی به این چالشها برای ساختمانهای وسیع با موتورخانههایبزرگ و تجهیزات متعدد، پیچیدهتر خواهد بود و روشهای متمرکز مرسوم نمیتوانند به خوبی به این چالشها رسیدگی کنند. بنابراین استفاده از رویکرد کنترلی توزیع شده برای مدیریت ساختمانهای بزرگ مناسب است تا بتوان در بخشهای مختلف، بطور همزمان به این اهداف متقابل دست یافت. در این مقاله، ما یک BEMS چند عامله پیشنهاد می نماییم که در آن هریک از عامل ها کنترل یکی از اجزای موتورخانه سرمایشی را برعهده دارد و به منظور رسیدن به شرایط ایدهآل مدیریت انرژی، با یکدیگر همکاری و تعامل دارند. عامل چیلر مجهز به کنترل کننده فازی شیر بخار هست که جهت تاثیر عملکرد آن، یک کنترلر خطی و غیرفازی طراحی گردیده و طرح پیشنهادی با هر دو نوع کنترلر فازی و غیر فازی پیاده سازی شده است. برای ارزیابی کل طرح نیز، یک BEMS مبتنی بر استراتژی متمرکز طراحی نموده ایم و تحت شرایط یکسان با استراتژی توزیع شده مقایسه کرده ایم. نتایج حاصل از شبیه سازی نشانگر عملکرد بهتر کنترلر فازی و نیز استفاده بهتر از منابع پردازشگر توسط رویکرد پیشنهادی است

کلیدواژه ها

سیستم مدیریت انرژی ساختمان، سیستم چند عامله همکار، کنترل فازی، شبکه هوشمند برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.