تشخیص بیماری سرطان سینه توسط شبکه های عصبی مصنوعی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CSITM02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 846
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرزو خاکسارحقانی

کارشناسی مهندسی نرم افزاردانشگاه غیرانتفاعی چهلستون

افسانه رحیمی

کارشناسی مهندسی نرم افزاردانشگاه غیرانتفاعی چهلستون

چکیده

در چند دهه ی اخیر اندیشه بالنده شبیه سازی مغز انسان محققان و دانشمندان را بر آن داشته است توانایی های مغز انسان را به رایانه منتقل سازند. عملکرد مغز انسان به عنوان کامل ترین و بهترین الگو برای تشخیص وقایع پیرامون خود در نظرگرفته میشود لذا دانشمندان در تلاشند تا با درک اصول و کار های محاسباتی مغز انسان که عملکرد بسیار سریع و دقیقی را دارا می باشد، سیستم های عصبی مصنوعی را شبیه سازی نمایند.تومور )تورم یا ضایعه تشکیل شده غیر طبیعی است که به رشد غیرعادی سلول ها اشاره دارد.(اگر تومورها به بافت های اطراف خود حمله نکنند، به آن ها تومور های خوش خیم گفته میشود در حالی که تومورهای بدخیم به بافت های اطراف خود حمله می کنندو بدون کنترل، توانایی گسترش در دیگر بخش های بدن از طریق عروق لنفاوی را دارند و مدام شروع به تغییر و رشدمی کنند در این لحظه سرطان شروع می شود.که در اینجا میتوان به سرطان سینه اشاره کرد که یکی از شایع ترین سرطان ها در بین خانم ها میباشد که در بافت سینه ی رشد میکند با توجه به گفته های بالا هدف ما از نوشتن این مقاله تشخیص سرطان سینه به وسیله های شبکه های عصبی مصنوعی میباشد.

کلیدواژه ها

سرطان سینه، ماموگرافی، اولتراسوند ، بیوپسی، شبکه های عصبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.