بررسی روشها و مکانیزمهای اجرایی مقابله با پولشویی در بانک (مورد مطالعه: بانک صادرات استان کرمانشاه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: NCEMA01_198
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین احمدوند

گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران

فرشید نمامیان

گروه میریت دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران

چکیده

نظام بانکی از مهمترین اجزای اقتصاد کشور به حساب امده و جریان حیاتی پول ان را به گردش می اورد بانک ها هسته اصلی شبکه حفاظت از سیستم مالی محسوب میشوند. به ویزه با توجه به اینکه روشهای پولشویی نیز طی این سالها و به علت توسعه محصولات و خدمات بانکی ارائه شده و روابط مالی پیچیده تر، پیشرفت فناوری و افزایش سرعت جریان های پولی جهانی مبتکرانه تر شده است پولشویی و تامین مالی تروریسم، هر دو می توانند بانکها را تضعیف کنند و شهرت و اعتبار تمام بخش مالی را مورد تهدید قرار دهند. لذا این تحقیق در صدد است روشها و مکانیزمهای مبارزه با پولشویی را در بانک را مورد بررسی علمی قرار داده تا برخی علل کاستی های موجود روشن شود. نتایج حاصله نشان میدهد که بین پولشویی ودرآمدهای غیر قانونی، کاریابی، پول پاک و نقل و انتقالات چندگانه ارتباط تنگاتنگی وجود دارد.

کلیدواژه ها

پولشویی بانک ، روشها و مکانیزم ها، مبارزه با پولشویی، درامدهای غیر قانونی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.