مکان یابی مقدماتی سدهای زیرزمینی به روش سیستم اطلاعات جعرافیایی(مطالعه موردی شهر خرم آباد)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سیزدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
- کد COI اختصاصی: ABYARI13_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 852
نویسندگان
استادیاران دانشگاه لرستان ،گروه آبخیزداری
استادیاران دانشگاه لرستان ،گروه آبخیزداری
استادیاران دانشگاه لرستان ،گروه آبخیزداری
دانش آموخته رشته زمین شناسی دانشگاه شیراز
چکیده
یکی از مسائل مهم و قابل توجه در سراسر دنیا حفظ و نگهداری از منابع آب است، در مناطق خشک ونیمه خشک ، کم بودنبارش ، نامنظم بودن وقوع آن و تبخییر بالا از مهتیمن عوامل محدود کننده استفاده از منابع آبهای سطحی می باشد . مطالعات و تحقیقات فراوانی در این زمینه انجام شده است و یکی از راهکارها ساخت سد های زیرزمینی است اولین و مهمترینمرحله در احداث یک سد زیرزمینی شناسایی مکانهای مناسب برای احداث سدهای زیرمینی است ، استفاده از روشهای سنتیبسیار پر هزینه و وقت گیر است و دراین مداخله با استفاده از سیستم ا مکات جارافیکایی ومعیارهکای از قبیکل لیتولکو ی،مرفولو ی، فاصله از گسل، ماربری اراضی،شیب و رتبه بندی آبراهه ها مکان های مناسب برای ساخت سد زیرزمینی در شهر خرم آباد شناسایی شدکلیدواژه ها
سدهای زیرزمینی خشکسالی خرم آباد - - - اط مات جارافیاییمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.