بررسی خصوصیات ویژه بتن خودتراکم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: REGCMAES02_110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 743
نویسندگان
کارشناس ارشد ریاضی و دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار
هیئت علمی دانشگاه آزاد جویبارمحمد حسن خلیل پاشا هیئت علمی دانشگاه آزاد جویبار
چکیده
بتن خود تراکم اولین بار در سال 1986 توسط حجیم هو کامارا دانشمند ژاپنی مطرح شد و در سال 198 مورد استفاده قرار گرفت و سالهاست که در کشورهای اروپای و آمریکا و کانادا مورد استفاده قرار می گیرد بتن خود متراکم بتنی است که بدون ویبره بلکه توسط وزن خود متراکم می شود، تراکم کامل بتن و جاگیری مناسب آن در قالب از مهمترین نکات در اجرای صحیح سازه های بتنی میباشد، متراکم نمودن بتن با استفاده از روشهای معمول یعنی استفاده از ویبراتورها مشکلات متعددی از جمله جداشدگی دانه ها و شن نما شدن بعضی نقاط را به همراه دارد. بتن خود متراکم راه حل بسیار مناسبی از تراکم بتن بدون استفاده از ویبراتور، افزایش سرعت اجرا و کاهش نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرا، پرداخت بهتر سطوح، قالب ریزی مطلوبتر، مقاطع نازکتر بتنی و غیره از جمله مزایای بتن خودمتراکم می باشد. کاربردهای عملی این صنعتی با تحقیقات بیشتر بر روی خواص بتن خودتراکم همراه است در این مقاله ارائه وسیعی از اطلاعات حاصله و آزمایشات انجام شده و تعدادی از روشهای آزمایش آن مورد بررسی قرار گرتفه است.کلیدواژه ها
بتن خودتراکم، فوق روان کننده، قابلیت عبور، اسلامپمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.