رویکرد دوگان TV-L1 برای حل مساله شار نوری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: REGCMAES02_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه باقری

کارشناسی ارشد تحقیق در عملیات، دانشگاه علم و فناوری مازندران، بهشهر

فهیمه فلاح دارابی

کارشناسی ارشد تحقیق در عملیات، دانشگاه علم و فناوری مازندران، بهشهر

روح الله یوسف پور

دکتری تحقیق در عملیات، دانشگاه مازندران، بابلسر

چکیده

بازیابی حرکت تصاویر یک کار عمده سیستم های بیولوژیکی و بینایی ماشین است. یکی از کاربردهای بینایی ماشین، محاسبه تخمین حرکت دو پیکسل یکسان در دو تصویری می باشد، که در فاصه زمانی کمی از هم قرار گرفته شده اند. محاسبه میدان شار تقریبی حرکت پیکسل ها بر اساس تغییرات شدت روشنایی را شارنوری می نامند. از آنجا که شار نوری مساله معکوس خیلی بد وضع است، تنها استفاده از محدودیت های مبتنی بر شدت روشنایی، معمولا مساله را به یک سیستم معادلات غیر مقطعی متنهی می کند. بنابراین برای بدست آوردن یک میدان جابجایی معنی دار، نیاز به برخی از انواع منظم سازی داریم. مدل های تغییراتی در میان روش های محاسبه شار نوری بنی دو فریم تصویر، جزو موفق ترین روش هاست. بر اساس منظم سازی تغییرات کلی و نرم L قوی فرم بندی مناسبی در شرایط صحت داده ها می توان نشان داد، این فرمول بندی نسبت به ناپیوستگی هایی که در میان شار نوری به دلیل تغییرات شدت نور، انسداد و نویز اتفاق می افتد، پایدار است. در این مقاله ما یک روش جدیدی برای حل مساله تخمین شار نوری توسط فرمول TV-L پیشنهاد می کنیم. روش ما یک الگوریتم عددی موثر می باشد که بر اساس یک فرمول دو گان از انرژی تغییرات کلی است، همچنین در ادامه برای پایداری این الگوریتم نسبت به تغییرات شدت روشنایی دو ایده اصلی را پیشنهاد می کنیم.

کلیدواژه ها

شار نوری، تغییرات کلی، هرم، تجزیه ساختار- بافت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.