تبیین نقش سازمان های جهانی در مبارزه با فساد مطالعه ی موردی دفتر مقابله با مواد مخدر وجرم سازمان ملل
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: ACCFIN01_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 746
نویسندگان
استادیار دانشگاه تهران دکتری مدیریت رفتار سازمانی
دانش اموخته کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
چکیده
یکی ازعوامل سازمان موثربرناکامی فساد اداری است، وباتوجه به ماهیت بین المللی بودن موضوع فسادنقش سازمان ملل متحد وارکان آن بسیارتعیین کننده است. ازجمله ارکان مهم سازمان ملل متحد، دفترمقابله با موادمخدروجرم سازمان ملل می باشد که براساس اساسنامه اش به مقابله بافساد می پردازد. هدف این تحقیق شناخت نقش دفترمقابله باموادمخدرو جرم سازمان ملل درمبارزه، با فساد، به منظور بهره مندی ازاستراتژی ها وتجربیات این دفتردرسه (پیشگیری ، نظارت ومقابله بافساد) درجمهوری اسلامی ایران است. تحقیق حاضر بااستفاده ازروش توصیفی، پژوهش صورت گرفت ودرپی پاسخ به سوال اصلی مقاله، شناخت نقش اصلی دفتر مقابله با موادمخدروجرم سازمان ملل درسه حوزه پیشگیری ، نظارت و مقابله، ازطریق مطالعات کتابخانه ای ومراجعه با سایت سازمان است. نتیجه نهایی این تحقیق، نشان می دهد که برای پیاده سازی اقدامات دفتر مقابله باموادمخدروجرم سازمان ملل، توجه به شرایط اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی وسیاسی ایران ضروری است وبومی سازی اقدامات این دفترلازمه اجرای این امراستکلیدواژه ها
فساد، پیشگیری ، نظارت ، مقابله ، دفترمقابله باموادمخدر وجرم سازمان مللمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.