شبیه سازی طرح حفاظت ژنراتور و سیستم خطای توربین بادی DFIG
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هشتمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
- کد COI اختصاصی: WINDCONF08_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1164
نویسندگان
دانشجو
استادیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
استفاده از توربین های بادی در شبکه های توزیع؛ روزبه روز در حال افزایش است. در میان انواع ژنراتورهای بکار رفته در توربین های بادی، ژنراتور القایی از دو سو تغذیه به دلیل داشتن مزایایی از جمله هزینه پایین و توانایی کارکرد در سرعت های مختلف باد، به ژنراتور غالب در نیروگاه های بادی تبدیل شده است. این ژنراتور ها علاوه بر مزایای مختلفی که دارند معایبی نیز دارند ، یکی از مهمترین معایب این ژنراتورها، حساسیت آنها به افت ولتاژ می باشد. بطوریکه با بروز خطا در شبکه و افت ولتاژ ناشی از آن، جریان استاتور افزایش می یابد و به علت کوپل مغناطیسی که بین روتور و استاتور وجود دارد، این جریان به روتور منتقل شده و می تواند منجر به استفاده از مبدل های الکترونیک قدرت بکار رفته در روتور و افزایش ولتاژ لینک dc شود. امروزه طرح حفاظت یـک تـوربین بادی متصل به شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است. دراین مقاله طرحی برای حفاظت یک توربین بادی نه مگاواتی با استفاده از ژنراتـور القـایی از دو سو تغذیه (DFIG) که از طریق یـک خـط 120کیلوولـت بـه شـبکه متصـل گردیده ارائه شده است. این طرح حفاظتی توربین بادی باعث بهبود خطای گذرا در شبکه و ژنراتور توربین بادی می شودکلیدواژه ها
ژنراتور القایی دوسوتغذیه، سیستم حفاظتی، کانورتر قدرت، ابلیت گذر از خطا، توربین بادیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.