بررسی رابطه مشارکت و انطباق پذیری سازمانی کارکنان کمیته امداد (مطالعه موردی شهرستان بندرعباس)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF02_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 639
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الیاس محسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

مهنوش عابدینی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان بندرعباس

چکیده

تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه مشارکت و انطباق پذیری سازمانی کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بندرعباسانجام پذیرفته است. موفقیت پیشرفت یک سازمان در گرو سازگاری و انطباق آن با عوامل متغیر محیطی است. انطباق پذیری ومشارکت از عوامل پیش بینی شده اثربخشی سازمانی بشمار می رود. این پژوهش از نوع مطالعات توصیفی تحلیلی بوده که به روشپیمایش در سال 1394 انجام گردیده است. داده های مورد نیاز تحقیق با استفاده از پرسشنامه دنیسون( نسخه 2005) که روایی آنتوسط صاحب نظران و پایایی آن از طریق آزمون آلفای گرونباخ مورد تایید قرار گرفته است بدست آمده. جامعه آماری پژوهش شاملکارکنان و کارشناسان کمیته امداد شهرستان بندرعباس که تعداد آنها 403 نفر که از این جامعه حجم نمونه با استفاده از فرمولکوکران 180 نفر و به روش سیستماتیک انتخاب گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار spss و روش های آمار توصیفی مانند درصد – فراوانی - تعیین میانگین و نیز آمار استنباطی مانند آزمون همبستگی اسپرمن تجزیه و تحلیل شده است. نتایج نشان داده کهمیان زیر متغیرهای مشارکت سازمانی و انطباق پذیری رابطه معنادار وجود دارد . با توجه به یافته ها می توان نتیجه گرفت که افزایشمیزان مشارکت سازمانی و متغیرهای آن می تواند افزایش انطباق پذیری سازمانی و متغیرهای آن را به دنبال داشته باشد.

کلیدواژه ها

مشارکت سازمانی؛ انطباق پذیری؛ کمیته امداد شهرستان بندرعباس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.