بررسی و تعیین اولویت عوامل محیطی بازار هدف (عراق) و تاثیر سازه های آن بر میزان صادرات صنایع سراجی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMI01_371
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1131
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه صدرعلویان

دانش آموخته کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگانی،دانشکده تحصیلات تکمیلی،واحد کرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران

فرشید نمامیان

عضو هیات علمی،گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده تحصیلات تکمیلی،واحد کرمانشاه،دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران

چکیده

مشاهدات پژوهشگران و آمارهای موجود بیان می دارد که سهم بازار محصولات ایرانی در عراق نسبت به محصولات وارداتی از کشور هایی که در شرایط مشابه قرار دارند، در جایگاه به مراتب پایین تری قرار دارد . در این پژوهش تلاش شده است تا از طریق مطالعات نظری، عوامل موثر بر صادرات کالاها در بازاریابی بین المللی شناسایی شده، و از طریق آمار و دسته بندی این عوامل، جوابگوی این سوالات باشیم که چه عواملی بر میزان صادرات کالاهای ایرانی در عراق موثر است ؟ و اولویت بندی این عوامل چگونه است ؟ سپس با مروری بر شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی عراق، بازار و شرایط محیطی حاکم بر این کشور از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد. از آنجا که تحقیق حاضر به عوامل موثر بر صادرات کالا در یک کشور خارجی پرداخته است، عوامل موثر در محیط بازاریابی بین المللی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. این دسته عوامل شامل پنج مولفه اقتصادی، اقلیمی، فن آوری، سیاسی قانونی و فرهنگی اجتماعی می باشد که هریک از آنها دارای شاخص های خاص خود هستند. لازمه بازاریابی موفق در عرصه بین المللی، شناخت تمامی این مجموعه عوامل است که بازاریاب باید به آنها توجه نماید. جهت آزمون فرضیه ها، مولفه های پژوهش، طی مطالعه میدانی و از طریق پرسشنامه، مورد سنجش قرار گرفته اند و تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از مطالعات میدانی فرضیه های پژوهش را با سطح معنی داری بالا تایید می نمایند.

کلیدواژه ها

بازاریابی بین المللی، صادرات، عوامل محیطی بازار هدف، بازار کشور عراق، محصولات سراجی، کیف و کفش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.