مدیریت کسب و کار پروژه: ضرورت ها و الزامات
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMI01_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 998
نویسندگان
دکتری مهندسی مکانیک (گرایش مدیریت پروژه)، معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت، ایران، تهران
کارشناس ارشد صنایع (گرایش مدیریت سیستم و بهره وری)، معاونت مهندسی وزارت نفت، ایران، تهران؛
چکیده
مدیریت مگا پروژه ها و نحوه اجرای آنها مهم است و امروزه در ادبیات مدیریت پروژه بر ضرورت مدیریت کسب و کار این پروژه ها تاکید می شود. به طوری که همسوسازی مدیریت کسب و کار پروژه ها با اجرای مدیریت پروژه ها از طریق ایجاد دفتر مدیریت پروژه به طور رسمی توصیه شده است. در این مقاله مطابق ادبیات مدیریت پروژه، ابتدا اهمیت مدیریت پروژه های بزرگ شرح داده می شود و موفقیت در کسب اهداف آنها نسبت به صرفاً اجرا و اخذ نتایج این پروژه ها مورد تاکید قرار می گیرد. دوم ضرورتها و الزامات مدیریت کسب و کار پروژه، کارکرد و اهمیت آن در قالب چارچوب نظری مدیریت کسب و کار پروژه ارائه می شود. سوم، نقش و جایگاه دفتر مدیریت پروژه در مدیریت کسب و کار پروژه تبیین می گردد. چهارم انواع چارچوب های استاندارد و همچنین حوزه های مختلف کاری دفتر مدیریت پروژه تشریح می شوند. در خاتمه استدلال می شود که استفاده از روش های موجود متعارف و معمول در مدیریت پروژه های بزرگ در نقطه بحران است و کفایت استفاده از روش های مدیریت پروژه موجود در انجام موفقیت آمیز مدیریت کسب و کار پروژه های بزرگ با چالش جدی روبرو است و اصلاحات در راه است.کلیدواژه ها
مدیریت پروژه، مدیریت کسب و کار پروژه، مدیریت پورتفولیو پروژه، دفتر مدیریت پروژهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.