تثبیت آنزیم: روش و تکنیک های تثبیت آنزیم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: ICARA01_522
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 712
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه زمانی قلعه شاهی

دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهدیه ایرانمنش

دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

با توجه به خواص کاتالیستی عالی، باید ویژگیهای آنزیم قبل از استفاده در مقیاس صنعتی بهبود یابد؛ که می توان از روشتثبیت آنزیم برای رسیدن به این هدف استفاده کرد. از جمله مزایای مهم این روش شامل افزایش پایداری، امکان استفادهمتعدد از یک منبع آنزیمی، جداسازی آسان آن از مخلوط واکنش، کنترل بهتر واکنش، کاهش هزینه و آلودگی محصولمیباشد. بدلیل مزایای مذبور، توجه محققان برای گسترش روشهای تثبیت و استفاده از این نوع آنزیمها در صنایع مختلفافزایش پیدا کرده است؛ که هر یک از این روشها دارای مزایا و معایبی می باشد. خصوصیات بستر و شرایط تثبیت آنزیم تاثیرقابل توجهی بر فعالیت و عملکرد آنزیم دارد و باید به گونهای انتخاب شوند که باعث حفظ ویژگی های آنزیم و افزایش بازدهیآن شود. همچنین انتقال جرم می تواند منجر به افت فعالیت آنزیم شود که باید مورد توجه قرار گیرد.

کلیدواژه ها

تثبیت آنزیم، پایداری، روش های تثبیت آنزیم، انتقال جرم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.