مطالعه توانایی رقابتی 18 رقم گندم با علف هرز خردل وحشی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICARA01_303
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 625
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل
دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل
دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل
چکیده
امروزه اثر آفتکش ها بر محیط زیست، کیفیت غذا و همچنین عوارض ناشی از مقاومت آفات و علف های هرز به افتکش ها پرسش های متعددی در ارتباط با استفاده از سموم در نظام های زراعی مطرح کرده است. افزایش مقاومت علف های هرز به علفکش ها، معضلات زیست محیطی و نیاز به کاهش هزینه های تولید دلالت بر آن دارند که کنترل شیمیایی علف های هرز در نظام های زراعی بایستی مورد بازبینی قرار گیرد. از این رو در حال حاضر اکثر برنامه های تحقیقاتی که بر روی بهبود نظام های مدیریت علف های هرز متمرکز شده اند بر کاهش کاربرد این مواد تأکید دارند (کرویف و لوتز، 1992). از این رو مدیریت تلفیقی علف های هرز نیز به عنوان استراتژی راهبردی در جهت کاهش اثرات مخرب زیست محیطی و افزایش کارایی علفکش ها مورد توجه قرار گرفته است. زیان بار بودن مواد شیمیایی علفکش ها و متوقف شدن تولید آن ها و رشد سریع جوامع علف هرز مقاوم به علفکش ها در دهه 90 میلادی سبب توجه بیشتر به مدیریت تلفیقی علف های هرز شده است. در روش های تلفیقی می توان اعتماد و اطمینان از کارایی علفکش ها را با استفاده از ارقام زراعی با قدرت رقابتی بالا در گیاهان زراعی بهبود بخشید (لمرلی و همکاران، 1996، چریستین، 1994).کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.