سیر تحول مدیریت فرهنگی در معاونت پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF01_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 727
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا عباسیان

دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشکده علوم تربیتی وروانشناسی دانشگاه اصفهان ومد رس دانشگاه فرهنگیان (پردیس باهنر)

رضا هویدا

دانشیاریاردانشکده علوم تربیتی وروانشناسی دانشگاه اصفهان

سعید رجایی پور

دانشیاریاردانشکده علوم تربیتی وروانشناسی دانشگاه اصفهان

سیدعلی سیادت

دانشیاریاردانشکده علوم تربیتی وروانشناسی دانشگاه اصفهان

چکیده

هدف این پژوهش بررسی سیر تحول مدیریت فرهنگی در معاونت پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استاناصفهان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بود. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی بود که در آن از مصاحبه وپرسشنامه به عنوان ابزارگردآوری اطلاعات استفاده گردید. ابزار پژوهش پرسش نامه محقق ساخته به تعداد 27 گویه بستهپاسخ با پایایی 85 / 0 با طیف لیکرت پنج درجه ای خیلی زیاد، زیاد، متوسط، کم و خیلی کم بود. جامعه آماری این پژوهششامل سه گروه؛ مدیران ارشد، مدیران و کارشناسان امور تربیتی استان اصفهان بود. نمونه آماری برای گروه اول و دومهمان جامعه آماری بود اما در گروه سوم تعداد 171 نفر از مربیان امور تربیتی به صورت تصادفی خوشه ای از تعداد10620 نفر از نواحی و مناطق آموزشی استان اصفهان که به خوشه های شرق، غرب، شمال، جنوب و مرکز تقسیم شدهبود و با اسنفاده از فرمول حجم نمونه اننخاب گردید. یافته های پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS در سطح آمارتوصیفی (جدول، درصد، میانگین) و استنباطی (آزمون t تک منغیره و t مستقل و آزمون F) محاسبه و یافته ها نشان دادکه، در سئوال اول پژوهش (دوره تاسیس) میانگین وزنی 34 / 4 از 5 بود. در نتیجه پاسخگویان با ویژگی های دوره یتاسیس در حد زیاد موافق بودند. در مورد سئوال دو پژوهش (دوره تثبیت و گسترش) میانگین وزنی 15 / 4 از 5 بود. درنتیجه پاسخگویان با ویژگی های دوره ی تثبیت و گسترش در حد زیاد موافق بودند. در مورد سئوا ل سوم پژوهش (دورهتلفیق و تعلیق) میانگین وزنی 62 / 3 از 5 بود. در نتیجه پاسخگویان با ویژگی های دوره ی تلفیق و تعلیق در حد زیاد موافقبودند. در مورد سئوال چهار پژوهش (دوره احیاء و تحول) میانگین وزنی 23 / 4 از 5 بود. در نتیجه پاسخگویان با ویژگیهای دوره ی احیاء و تحول در حد زیاد موافق بودند. با مقایسه میانگین وزنی سئوال ها؛ دوره تاسیس بیشترین و دورهتلفیق و تعلیق کمترین مقدار را به خود اختصاص داده بود کد شاید دلیل آن این است که؛ در دوره تاسیس شور و حرارتانقلابی باعث این اتفاق شده و در دوره تلفیق و تعلیق شرایط حاکم بر جامعه این ویژگی ها را ایجاد نموده است.

کلیدواژه ها

سیر تحول، مدیریت فرهنگی، دوره تاسیس، دوره تثبیت و گسترش، دوره تلفیق و تعلیق، دوره احیاء و تحول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.