بررسی رابطه نسبت کفایت سرمایه با ضریب بتا در بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
- کد COI اختصاصی: EMCONF01_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 771
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه تهران
کارشناس پژوهش جهاد دانشگاهی استان مرکزی و دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
بانکها به واسطه مسئولیت مهمی که بر دوش می کشند می بایست سرمایه کافی برای پوشش دادنریسک ناشی از فعالیت های خود داشته باشند و همچنین مراقب باشند آسیب های وارده بهسپرده گذاران منتقل نشود، و هرگونه زیان احتمالی بر سرمایه جذب شود و به این ترتیب اعتمادعمومی به بانک حفظ شود. نسبت کفایت سرمایه نسبتی اساسی برای تضمین توان بانک ها درپاسخگوئی به سرمایه گذاران می باشد این نسبت با توجه به میزان سرمایه پایه و ترکیب دارائی هاتعیین می شود. از طرفی ضریب بتا از ترکیب دارائی ها تاثیر می پذیرد و معیاری برای محاسبه ریسکسیستماتیک است. در این پژوهش رابطه نسبت کفایت سرمایه باضریب بتا در بانک های پذیرفته شدهدر بورس اوراق بهادار تهران در محدوده زمانی سالهای 88 تا 92 مورد بررسی قرار گرفت. داده ها باتوجه به اطلاعات منتشره توسط سازمان بورس اوراق بهادار تهران استخراج و با نرم افزار Eviewsتحلیل شدند. نتایج نشان دهنده رابطه معنادار و معکوس نسبت کفایت سرمایه و ضریب بتا می باشدکه حاکی از توان بانک های ایران در پاسخگوئی به سرمایه گذاران است.کلیدواژه ها
نسبت کفایت سرمایه، ضریب بتا، پانل دیتامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.