تاثیر بارگذاری فشاری و جانبی بر اندرکنش خاک و دیوار بنائی با الگو های مختلف بارگذاری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه اقتصاد شهری
- کد COI اختصاصی: CIVILED01_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 688
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
دکتری عمران سازه، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
چکیده
تحقیقات نشان میدهد که خاک زیر پی، بر روی رفتار دینامیکی سازه تاثیر میگذارد. پاسخ دینامیکی سازه حین لرزههای اعمالی، متغیری از نوع خاک بوده، لذا بدون در نظر گرفتن تاثیر آن نمیتوان تخمین واقع گرایانهای ازنیروهای اعمالی زلزله بر سازه داشت. در حالیکه اگر اندرکنش خاک و سازه در تحلیلها در نظر گرفته شود، سیستم جدیدی ناشی از برکنش سازه در تکیهگاه انعطاف پذیر تشکیل خواهد شد که رفتار آن متفاوت با حالتقبل خواهد بود. پس از اعمال این اثرات بر روی سازه، مشاهده میشود که تاثیر پدیده اندرکنش خاک و سازه بر روی رفتار سازه، ممکن است بسته به خصوصیات خاک و سازه، به صورت کاهیدگی و تقلیل و یا به صورت تقویتو افزایش باشد و در نظر نگرفتن این رخدادها به عنوان شرایط تکیهگاهی در روشهای مقاوم سازی و طراحی سازههای جدید از قابلیت اعتماد به طراحی سازه میکاهد. در این تحقیق به مطالعه پارامتریک، جهت بررسی اندرکنش خاک و دیوار بنایی پرداخته و سپس دیوار بنایی مدلسازی شده، در نرم افزار المان محدود، بر روی ده نوع خاک با پارامترهای مختلف، قرار میگیرد. همچنین به منظور بررسی تاثیر بارگذاری فشاری و جانبی بر اندرکنش خاک و سازه، الگوهای مختلف بارگذاری در نظر گرفته شده است و در نهایت به نتیجه گیری از این مطالعه پرداخته میشود.کلیدواژه ها
پاسخ دینامیکی سازه، نیروهای اعمالی زلزله، اندرکنش خاک و سازه، تکیهگاه انعطاف پذیر، بارگذاری جانبی و فشاریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.