ساختار سامانه های فرماندهی وکنترل اطلاعاتی کشور های پیشگام جهان و فرآیند تهیه برآورد اطلاعات با رویکرد جایگاه تحلیل و تحلیل گر اطلاعات

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I)
  • کد COI اختصاصی: CCCI08_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4279
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی حشمتی راد

عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری

غلامحسین جعفری

عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری

محمد بخشنده

عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری

علی اکبر میر مقدم

کارشناس ارشد

چکیده

فرماندهی و کنترل در دنیای امروزی در سطوح مختلف بسیار پیچیده و دارای معماریها و ساختارهای خاص خود می باشد.در بین سطوح مختلف فرماندهی و کنترل کشورهای جهان جمع اوری اطلاعات تجزیه و تحلیل آن متدولوژی تحلیل آن چگونگی بهره مندی و بهره برداری از آنها بسیار حائز اهمیت می باشد.فرآیندهای مختصری در سطوح فرماندهی و کنترل صورت می پذیرد که اساس پایداری و بقای هریک داده اطلاعات می باشد.یکی از اجزای اصلی فرماندهی و کنترل هر کشوری سیستم های اطلاعاتی آن کشور می باشد.در این مقاله پس از بررسی سازمانهای اطلاعاتی کشورهای جهان به پیشگامان این مقوله از نظر ساختار وظایف و جوزه های اطلاعایت هریک پرداخته شده که در اینجا چند کشور مانند آمریکا انگلیس پاکستان و رژیم اشغالگر و آلمان مورد بررسی قرار گرفته و معماری فرماندهی و کنترل اطلاعاتی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.محقق در این مقاله پیش رو به دنبال تحلیل مسائل زیر می باشد.کشورهای جهان دارای چه سرویس های فرماندهی و کنترل اطلاعاتی سرویس اطلاعاتی هستند.روسای سرویس اطلاعاتی جهان باید دارای چه خصوصیات و پیشینه ای باشند. مطالعه تطبیقی روی کشورهای امریکا پاکستان آلمان رزیم صهیونیستی و انگلیس به عنوان جامعه آماری انتخاب شده است.

کلیدواژه ها

ساختار سامانه های فرماندهی و کنترل اطلاعاتی،برآورد اطلاعاتی،تحلیل گر اطلاعات،سازمانه ای اطلاعاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.