بررسی تأثیر قوانین و سازوکارها در توسعه فرماندهی و کنترل مدیریت بحران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I)
- کد COI اختصاصی: CCCI08_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1356
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی ستاد آجا
چکیده
مدیریت بحران های کنونی نیازمند تصمیم گیری های درست و واکنش سریع است که ایجاب می کند اطلاعات به شکل امن و صحیح از مناطق درگیر و حساس کسب شود و یا به واحدهای عملیاتی ارسال شود. توانایی سیستم های اطلاعاتی در پردازش سریع حجم گسترده ای از اطلاعات دریافتی و همچنین وجود بستر ارتباطی پایدار، چندلایه، امن و با قابلیت تحرک لازم که فرماندهان را قادر می سازد تا دستورات عملیاتی را به موقع به نیروهای تحت امر خود ابلاغ نمایند از ملزومات سامانه های فرماندهی و کنترل به شمار می آید. این نیازمندی ها باعث شده سازمان های مختلف اعم از نظامی و غیرنظامی در لایه های مدیریتی و مشورتی مختلف از جدیدترین تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی استفاده نمایند. پروتکل های امن ارتباطی و تکنیک هایی چون عامل های هوشمند و چندگانه، سیستم های پردازش موازی، سیستم های بلادرنگ، عملیات شبکه مدار و آموزش های الکترونیکی فرماندهان از آن جمله است. در این تحقیق به سیستم های فرماندهی و کنترل در موارد نظامی و غیرنظامی پرداخته می شود و نقش و اهمیت قوانین و سازکارها در این سیستم ها بررسی می شود. روش انجام پژوهش در این تحقیق حاضر، تحقیق توصیفی تحلیلی می باشد. جامعه موردمطالعه در این تحقیق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد و جامعه نمونه ما شامل هیئت رئیسه، ستاد نیرو و یگان های عملیاتی و یگان های آموزشی می باشد که هرکدام بیانگر و نماینده یگان های راهبردی، راهکنشی و عملیاتی می باشد. جمعیت جامعه آماری خورد مطالعه به طور میانگین 850 نفر می باشند که بر اساس جدول کوکران تعداد 264 نفر به عنوان جامعه نمونه انتخاب شده اند. نتیجه تحقیق حاضر به این نکته اشاره دارد که عوامل نیروی انسانی ما در 6 شاخص پیشنهادی سازمان دهی شده اند و تعداد 4 مورد آن حذف گردید و درنهایت تعداد 2 شاخص نهایی با نامه ای جدید به این چارچوب بجای شاخص های تک نام اضافه و جایگزین گردیدند.کلیدواژه ها
شاخص ، بحران ، فرماندهی ، کنترل ، نیروهای مسلح نیروی انسانیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.